SVI SU ZABRINUTI ZA IZGLED PRINCEZE, POSLEDNJI PUT JE VIĐENA U MONAKU U JANUARU: "Pogledajte joj ruke, nije dobro"!
Foto: Profimedia

AUUUU!

SVI SU ZABRINUTI ZA IZGLED PRINCEZE, POSLEDNJI PUT JE VIĐENA U MONAKU U JANUARU: "Pogledajte joj ruke, nije dobro"!

Komentari su samo pljuštali!

Objavljeno:

Monegaška princeza Šarlin, "najtužnija žena na svijetu", kako su je neki mediji prozvali na dan njenog venčanja, na svom Instagram profilu objavila je fotografiju na kojoj pozira s kraljem južnoafričkog Zulu naroda, Misuzulom kaZwelithinijem.

- Hvala vam za vašu ljubaznost i podršku - napisala je u opisu fotografije i uz to dodala "Bayede Nkosi", što na afričkom jeziku znači "pozdrav kralju".

Princeza je pozirala u košulji i debeloj vesti, a oko vrata je nosila krunicu. Njeni pratioci na Instagramu u komentarima su joj poručili da su zabrinuti za nju te da im ne izgleda dobro.

- Ti nisi dobro. Pogledajte joj ruke", "Izgledaš jako umorno i tužno", "Toliko je tuge u tvojim očima. Nadam se da ćeš jednoga dana ponovno biti srećna", "Zaista ti treba podrška u ovim trenucima", samo su neki od komentara ispod fotografije.

Šarlin u domovini Južnoafričkoj Republici boravi mesecima, a u Monaku je poslednji put viđena u januaru. Princeza je 8. oktobra treći put operisana kako bi izliečila ozbiljnu infekciju uha, nosa i grla. Letos je u razgovoru za južnoafrički radio "702 Mandy Wiener" rekla da ne može forsirati svoj oporavak.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.