KAO DA SU IZAŠLI IZ MODNOG MAGAZINA, SVE PRŠTI OD LUKSUZA! Upoznajte PORODICU Ene Popov - PRVI PUT IH VIDIMO!(FOTO)
Foto: Instagram printscreen

divno!

KAO DA SU IZAŠLI IZ MODNOG MAGAZINA, SVE PRŠTI OD LUKSUZA! Upoznajte PORODICU Ene Popov - PRVI PUT IH VIDIMO!(FOTO)

Dom ispunjen ljubavlju!

Objavljeno:

Novosadska voditeljka Ena Popov, njen suprug Nenad Čanak i ćerke Rija i Mila izgledaju kao da su „izašli“ iz nekog modnog magazina. Nikada im ne fali povod da budu ovako elegantni ili da odu na neko uzbudljivo putovanje, ali proteklih nedelja su i za jedno i za drugo imali poseban povod – Enin 35. rođendan.

Iako je od „Velikog brata“ u kome je Ena učestvovala prošlo 15 godina, mnogi se i danas, kad je ugledaju, sete dana kada je “Srbija otkrila rijaliti”. Kasnije se oprobala kao voditeljka, potom i kao pevačica, da bi na kraju shvatila da život može da bude lep i bez medijskog eksponiranja.

Ena Popov
foto: Instagram printscreen

Od 2012, kada se udala za biznismena Nenada Čanka, a naročito od kada su dobili Riju i Milu, njena pažnja fokusirana je na porodicu.

Svojevremeno je na jedno od pitanja koje se besomučno postavlja srećnim parovima, a odnosi se na recept za skladan brak, odgovorila:

‒ Suprug i ja imamo pravilo da povremeno otputujemo negde potpuno sami, bez dece, jer uviđamo da to dobro utiče na naš odnos. Svi parovi, pored toga što su roditelji, trebalo bi da budu jedno drugome momak i devojka.

Fotografiju srećne porodice možete videti OVDE.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.