TRUDNA VALENTINA TERZIĆ SLAVILA 30.ROĐENDAN: Jedna osoba potpuno IZNENAĐUJE, nije bilo očekivano!
Foto: Printscreen

šok

TRUDNA VALENTINA TERZIĆ SLAVILA 30.ROĐENDAN: Jedna osoba potpuno IZNENAĐUJE, nije bilo očekivano!

Ipak, najveće iznenađenje bilo je pojavljivanje starijeg brata Kostadina Terzića, Nikše, koji se godinama unazad ne pojavljuje u javnosti

Objavljeno:

Kostadin Terzić i Valentina, nedavno su uplovili u bračne vode, a nakon veličanstvene proslave svadbe, usledio je rođendan Valentine Terzić, koji nije mogao da protekle bez intimne ali svečane proslave sa najbližim osobama koje su uz popularni par.

Naime, ovim povodom, organizovan je rođendanski ručak, koji je oduševio slavljevnicu koja je bila u centru pažnje, sudeći po tome da je "njen dan" u pitanju. Okupljanje nije moglo da protekne bez Kostadinove sestre Maše, a bio je prisutan i producent Ljubomir Dorontić.

Čitavo društvo uživalo je u dobroj hrani i atmosferi, a čini se da Kostadin nije skidao pogled sa svoje izabranice, koja je ovom prilikom obukla svedenu belu košulju i ponela skupocenu torbu.

Valentina Terzić
foto: Printscreen

Ipak, najveće iznenađenje bilo je pojavljivanje starijeg brata Kostadina Terzića, Nikše, koji se godinama unazad ne pojavljuje u javnosti. On je sedeo pored brata i dobro se provodio u odabranom društvu, koje je trudnoj Valentini ulepšalo dan.

Bonus video:

12:50

ESPRESO INTERVJU: Saša Lampaš

(Espreso / Stroy)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.