"TOM TIPU JE OBEĆALA DA ĆE SE RAZVESTI, IMA I PORODICU!" Isplivalo NEVERSTVO Dalile Dragojević? Pevač šokirao sve!
Foto: Print Screen Youtube

razotrio rijaliti cimerku

"TOM TIPU JE OBEĆALA DA ĆE SE RAZVESTI, IMA I PORODICU!" Isplivalo NEVERSTVO Dalile Dragojević? Pevač šokirao sve!

Pevač otkrio šokantne detalje iz braka Dragojevića, video je i prepiske.

Objavljeno:

Pevač i bivši učesnik rijalitija Zoran Zoki Šumadinac bio je gost u studiju kao podrška prijatelju Davoru Laziću, ali je usput komentarisao i aktuelna dešavanja u rijalitiju.

On se osvrnuo na odnos Dalile i Dejana Dragojevića, kada je otkrio da je Dragojevićka varala svog muža.

Zoki Šumadinac
foto: Youtube

- Ja sam i te kako primetio poglede, imam mnogo toga da kažem što se tiče Dalile, ali i za druge takmičare. Dobio sam privatne snimke. Što se Dalile tiče, imam sveže informacije iz Sarajeva o njoj. Ovo je počela kao neka igrica Dalile i Dejana, Car je simpatičan, krenuli su kako su krenuli. Ali on je šarmantan, baš je Daliline građe. Ona je bacila simpatije. Da je ona sigurna u Cara, već bi ostavila Dejana - počeo je priču Zoki, pa nastavio:

- Imam poruke gde piše da je ona bila prošle godine u vezi sa jednim tipom iz Sarajeva. To sam dobio od troje, četvoro, čak sam zvao tamo nekog. Tom tipu je obećala da će se razvesti, ne mogu da kažem čime se bavi, bavi se nečim. Čim ne kažem ime, javna je ličnost u pitanju. Ima porodicu. Urednica časopisa za koji radim je slikala neke stvari i poslala... To je već došlo u njihove medije. Video sam samo jednu poruku, ostale ako budu potrebne... Ne volim sve da otkrivam odmah."

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.