ŽELJKO JE NJEMU NAJVIŠE VEROVAO, ALI GA JE I ON IZDAO! Raskrinkao i šta je Ceca uradila nakon ARKANOVE SMRTI!
Foto: Damir Dervišagić, Youtube

istina

ŽELJKO JE NJEMU NAJVIŠE VEROVAO, ALI GA JE I ON IZDAO! Raskrinkao i šta je Ceca uradila nakon ARKANOVE SMRTI!

Ceca je nakon Arkanove smrti preuzela sve ono što je on posedovao.

Objavljeno: 13:00h
  • 34

Bivši finansijski direktor svih Arkanovih preduzeća, Pavle Stevović, dao je pre par godina izjavu pred sudskim notarom u Novom Sadu u kojoj prvi put, posle 16 godina, otkriva nepoznate detalje Arkanovih finansija.

Tom prilikom Pavle je izjavio kako je bio blizak prijatelj i poslovni saradnik Arkanov. On je radio kao finansijski direktor u svim preduzećima koja su bila u vlasništvu pokojnog Arkana i to "Vizantin trejd", "Ari", FK Obilić, Zadruga "Delije" kao i mnoga druga. Jedan od osnivača pojedinih preduzeća bila je i Ceca, ali samo formalno, jer su sva preduzeća bila pod isključivom kontrolom Željka.

Željko Ražnatović i Ceca - svadba
foto: Printscreen / facebook / META Warfare

Kao Željkov finansijski direktor, Pavle je imao uvid u sve novčane transakcije. Stoga je otkrio i šta se dešavalo sa novcem od prodaje fudbalera.

Naime, Pavle je priznao da je Željko u svom sefu u kancelariji Fk Obilića uvek imao u šteku, u gotovini, iznos od 10 miliona nemačkih maraka i taj novac nije dirao.

- Željko je dobio novac od bugarskog kluba Liteks na ime prodaje ukupno osam igrača, među kojima su bili Babeu, Savić, Živković, Litera i drugi i tom prilikom mu je isplaćena prva tranša od po 800.000,00 DM (osamsto hiljada nemačkih maraka) za svakog igrača, odnosno ukupno je u ovoj prvoj tranši za svih osam fudbalera isplaćeno 6.400.000,00 DM (šest miliona i četristo hiljada nemačkih maraka) - rekao je Arkanov prijatelj.

Pavle je naveo i to da je ovaj novac Željku isplaćen na ruke i da ga je Željko čuvao u sefu u svojoj kancelariji.

Arkan, Željko Ražnatović Arkan
foto: Emilija Jovanović

Međutim, Arkan nije voleo samo novac već i dobre satove i umetnička dela. Kako je Pavle posvedočio Arkan je imao kolekciju od 15 do 20 komada "roleks" satova, kao i veliku količinu brilijanata koje je držao u svojoj vili u Ljutice Bogdana.

Sat koji je Arkan nosio na ruci isto je marke "roleks", ukrašen je dijamantima i koštao je 153 hiljade nemačkih maraka. Inače, taj sat je Ceca poklonila svom sinu Veljku za 18 rođendan.

Nakon Arkanovog ubistva, kako svedoči Stevović, Ceca se dokopala njegovih ključeva koje je uvek nosio sa sobom i među kojima se nalazio i ključ od sefa. Ona je odmah promenila brave na svim vratima, pa tako i na vratima njegove kancelarije kako niko sem nje ne bi mogao da dođe do svih ovih vrednosti.

Ove ključeve je Mihajlo predao Svetlani Ražnatović Ceci, uz protivljenje svih nas koji smo se tada nalazili u kući. Naknadno sam čuo da je te iste noći Svetlana Ražnatović poslala svoju sestru da promeni brave od kancelarije pokojnog Željka u prostorijama FK Obilić, na petom spratu zgrade u ulici Gospodara Vučića u Beogradu, koja je to i učinila - naveo je tada u izjavi Stevović.

Ceca Ražnatović
foto: Printscreen Youtube

(Espreso/Ekskluziva)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media