BILA JE NAJLEPŠA ŽENA U JUGOSLAVIJI, A ONDA JE ZADESILA BOLEST! Bivši je IZBACIO iz stana, spavala na stepenicama!
Foto: printscreen

dirljivo

BILA JE NAJLEPŠA ŽENA U JUGOSLAVIJI, A ONDA JE ZADESILA BOLEST! Bivši je IZBACIO iz stana, spavala na stepenicama!

Mia se udavala 2 puta, bivši je izbavio, danima spavala na stepenicama.

Objavljeno:

Čuvenu hrvatsku glumicu Miu Begović život nimalo nije mazio. Mia je, naime, važila je za jednu od najlepših žena na prostoru bivše Jugoslavije. Glumila je u brojnim pozorišnim predstavama, filmovima i serijama, a najpoznatija je po ulogama u serijama "Ponos Ratkajevih" i "Vila Marija".

Prvi put se udala 1990. godine za vaterpolistu Ronalda Lopatnija. Njih dvoje su bili u braku manje od deset godina i dobili su ćerku Maju Lenu.

Mia Beganović
foto: Youtube

Nakon razvoda, 2004. godine Mia se ponovno udala, ovaj put za preduzetnika Željka Žnidarića, a ljubav je trajala šest godina, nakon čega je usledio još jedan rastanak. Iako se činilo kao da će se Mia i Željko rastati u dobrim odnosima, par je 2012. punio novinske stupce dramom koju su proživljavali u borbi oko stana u u Zagrebu gde su zajedno živeli.

Dok je Mia na dalekoj Kostariki snimala rijaliti "Survajver", Željko je u njihovom stanu promenio brave tako da glumica više nije mogla da uđe. Nekoliko dana spavala je na stepenicama pred ulaznim vratima.

Ipak, najveći životni udarac za Miu Begović bila je smrt njene sestre Ene, koja je poginula u stravičnoj saobraćajnoj nesreći 2000. godine, a u istom automobilu bila je i Enina tada jednomesečna ćerka Lana, koju je dobila u braku sa Josipom Radeljakom.

Mia Begović
foto: Print Screen Youtube

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.