NA PROFILU PREMINULE MARINE TUCAKOVIĆ OSVANULA OBJAVA! Misteriozna poruka posredi, da li je moguće?! Šta se dešava?
Foto: KURIR, LUKA ŠARAC STORY

emotivno

NA PROFILU PREMINULE MARINE TUCAKOVIĆ OSVANULA OBJAVA! Misteriozna poruka posredi, da li je moguće?! Šta se dešava?

Jedan od administratora preuzeo je Instagram profil Marine Tucaković, kako ne bi dozvolio da se njen lik i delo zaboravi.

Objavljeno: 10:45h

Marina Tucaković preminula je 19. septembra nakon duge i teške borbe sa kancerom, a mnoge je iznenadilo što njen profil na Instagramu još uvek nije ugašen, s obzirom na to da je na njemu osvanula nova objava.

„Pozdrav svima. Od sada će administrator objavljivati postove. Naravno, i dalje ćemo šerovati sve vezano za humanitarne akcije“, glasi Instagram stori koji je objavio ovaj profil.

Marina Tucaković
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Proslavljeni tekstopisac Marina Tucaković preminula je nakon dugogodišnje borbe s karcinomom dojke, ali i nakon što joj je dijagnostifikovan koronavirus. Marina je poslednje dane života provela u KBC Dragiša Mišović, gde se borila za život. Porodica je tih dana prolazila kroz agoniju.

,,Sve ostale, kao i ova objava, nisu obrisane, nego arhivirane. Vraćaće se povremeno. Trenutno je tako da ne bi dolazilo do nagomilavanja. Biće još mnogo toga. Zajedno možemo, i nadamo se da hoćemo, sprečiti i zaustaviti zaborav na našu dragu Marinu. - navedeno je uz objavu njenog citata. "Dok se čovek pretvara da je ono što nije, u njemu umire sva lepota onoga što jeste".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.