DESIO SE PRESEDAN U ZVEZDAMA GRANDA: Saša Popović promenio PRAVILA zbog NJE, Ceca odmah otišla iz žirija!
Foto: TV Prva prinscreen

opa

DESIO SE PRESEDAN U ZVEZDAMA GRANDA: Saša Popović promenio PRAVILA zbog NJE, Ceca odmah otišla iz žirija!

Ceca je izašla na binu i zagrlila kandidatkinju, a onda dodala da želi da joj bude mentor

Objavljeno:

Sinoć je emitovana još jedna emisija "Zvezda Granda" u kojoj se dogodila neočekivana i zanimljiva situacija, kada je Ceca Ražnatović izašla na binu kako bi dala podršku takmičarki koja je bila vidno uplašena i pod tremom.

Tamara Jovanović (21), takmičarka iz Zvečana, otpevala je numere "Ona nekad" i "U inat prošlosti", a od žirija je dobila samo jedan glas, i to od Cece.

Iako je na samom početku takmičenja otkriveno da pravila nalažu da takmičari koji dobiju jedan ili dva glasa automatski ispadaju, Saša Popović je odlučio da u ovom slučaju napravi presedan, te je takmičarka prošla u sledeći krug.

Ceca je izašla na binu i zagrlila kandidatkinju, a onda dodala da želi da joj bude mentor.

Svetlana Ceca Ražnatović, Saša Popović
foto: Printscreen

- Ljudi, ovo je strašno, ona ima 300 otkucaja u sekundi. Lepa si, zgodna si. Sale, ja je hoću ako mi je daješ - poručila je pevačica Popoviću.

- Mislim da je ona prestravljena, ona cela drhti, mislim da imaš materijala. Šetala si me, taman kad pomislim da je dobro ti proklizaš, ali bih volela da se moj tim i ja potrudimo da sledeći put zablistaš - objasnila je Ceca, a Saša Popović je odlučio da prihvati molbu folk dive, te će joj ona biti mentor.

Bonus video:

12:50

ESPRESO INTERVJU: Saša Lampaš

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.