GOCA TRŽAN REŠILA DA MENJA IZGLED, PRVO KRENULA OD LICA: Igla joj ulazi u meso, odmah pored oka! (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram/gocatrzan

užas

GOCA TRŽAN REŠILA DA MENJA IZGLED, PRVO KRENULA OD LICA: Igla joj ulazi u meso, odmah pored oka! (FOTO)

Kao što vidite - nisam prirodno lepa, nisam savršena, nisam kao mnoge žene koje poznajete

Objavljeno: 15:23h

Goca Tržan, pevačica, poznata je po tome da uvek javno iznosi svoje mišljenje, pa je tako i ovaj put otkrila koju estetsku intervenciju je imala.

Naime, pevačica ne krije da svoj blistavi izgled ne duguje samo "prirodi", već da ide i na razne tretmane kako bi umanjila proces starenja. Ovaj put Goca je otišla na botoks i pokazala svima na Instagramu proces, pa je napisala i inspirativnu poruku za sve žene.

Goca Tržan
foto: Printscreen

"Pre nego Što se "pecnete" ovim čudom, dobro se informišite. Moja doktorka ima laku ruku i odličnu tehniku, pa samim tim i rezultate. Kao što vidite - nisam prirodno lepa, nisam savršena, nisam kao mnoge žene koje poznajete, "prirodna", ja za razliku od njih priznajem i delim sa vama iskustva i informacije da vam olakšam dostojanstveno starenje", napisala je Goca, pa dodala:

Goca Tržan
foto: Printscreen

"Nije sramota ostariti, 'alo, nije sramota imati bore, sramota je zavideti drugima na lepoti i mladosti. Sve u svoje vreme. Uživajte u svojim godinama, pomozite svom licu, telu ali pre svega duhu da ne stari sa gorčinom i zavisti..."

Bonus video:

12:50

ESPRESO INTERVJU: Saša Lampaš

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.