"ONI SU SVI ZNALI KO SAM JA!" Željko Šašić otkrio detalje o Zemunskom klanu: Jedno nije želeo nikako da prizna!
Foto: Kurir televizija

iskren

"ONI SU SVI ZNALI KO SAM JA!" Željko Šašić otkrio detalje o Zemunskom klanu: Jedno nije želeo nikako da prizna!

Željko Šašić otvorio je dušu o interesantnim detaljima iz svog života i odrastanju u Zemunu.

Objavljeno:

Željko Šašić svojim hitovima stekao je veliku slavu, a nedavno je otkrio da je kao mlađi zbog pevačice imao problem sa mafijašima.

On je sada otkrio je detalje svog druženja sa žestokim momcima iz zemunskog klana, kako kaže nikada nije bio deo njihove ekipe, ali da su oni znali ko je on, dok on nije znao čime se svaki od njih bavi."Kafana, klubovi, svi smo se tu mešali. Pevali smo, pili piće, ali nisam ja sa njima radio neke poslove. Nisam se plašio da budem u njihovom društvu, nisam plašljiv tip, samo sam ja izabrao da se bavim sa nečim drugim. Odrastajući u Zemunu bilo je neizbežno upoznati takve tipove sa one strane zakona. Nisu oni svi bili pucaroši, bilo je tu i šanera, valera (smeh), bilo je tu interesantnih likova. Radili su svugde po svetu, a onda su ovde dolazili i bili dobri gosti, bilo je i onih koji se nisu eksponirali", govori Šašić i otkriva kakva skupina je činila zemunski klan.

Željko Šašić
foto: Damir Dervišagić

"Bilo je tu raznih mangupa. Nisu mangupi samo pucaroši i oni iz nekih knjiga, bilo ih je svakakvih. Kada se sretneš u nekom klubu sa nekim, tu bude gužva, tu se mešamo, komešamo, pijemo, pevamo. Niko nije znao ko se čime bavi, i na kraju to saznaš. Oni su svi znali ko sam ja, jer sam ja bio čovek sa bine, a ja nisam znao ko su bili oni i čime su se bavili i onda se iznenadiš kad saznaš. Bilo je i oni reakcija, da sam mislio da je neko od njih direktor. Tako da, kad neko ima manire, on ih ima bez obzira na to čime se bavi. Bilo je raznih tipova, interesantnih, a i onih za izbegavanje. Nikako ne bih otkrivao imena, ja sam Zemunac, mi to ne radimo. Što je bilo na terenu, ostaje na terenu, ja cinkaroš nisam", istakao je pevač.

Šašić se ponosi time što je Zemunac i kako kaže, svoje detinjstvo i odrastanje ne bi menjao ni za šta na svetu.

"Ja sam imao baš lepo, srećno detinjstvo. Bili smo mnogo drugačiji nego ove sada generacije, provodili smo mnogo više vremena napolju, vozili bicikle, imali smo i bolji odnos prema školi, svim obavezama, voleli smo sport i muziku na drugi način. Ja sam znao često da uzmem gitaru i da sviram, bili smo skromniji. Žao mi je što se sve više udaljavamo od detinjstva", rekao je Željko.

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.