OD REPERA DO SPORTISTE! Tara Simov u društvu košarkaša Partizana: Tek da saznate ko je u pitanju! (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić

isplivalo

OD REPERA DO SPORTISTE! Tara Simov u društvu košarkaša Partizana: Tek da saznate ko je u pitanju! (FOTO)

"Zaljubili se na prvi pogled, on odlepio za njom", ističe izvor.

Objavljeno:

Bivša rijalitii učesnica, Tara Simov navodno je započela ljubavnu vezu sa košarkašem Partizana Alenom Smailagićem. Prema navodima izvora bliskog paru, oni se dugo poznaju, ali se ljubav među njima rodila nedavno.

Bivša učesnica "Zadruge" na svojim Instagram storijima redovno objavljuje fotografije i snimke na kojima krije lik muškaraca, a izvor za Kurir tvrdi da je reč o pomenutom sportisti, koji je karijeru gradio i u Americi.

- Tačno je da je između njih ima nešto više od prijateljstva. Tara i Alen upoznali su se u klubu gde je svako bio sa svojim društvom, a posle su zajedno otišli na after parti, gde su se i smuvali. Simpatije su pale na prvi pogled, a na jednom Tarinom storiju vidi se kako mu sedi u krilu. Ona je odmah nakon što su stupili u odnos počela da kači i njihove zajedničke snimke, kao i one iz njegovog automobila, ali mu uvek vešto prikrije lice emotikonom srca. Dan nakon što su se smuvali, vozili su se do kasno u noć, a sa njima su bili i njeni psi koje je, takođe, objavila na storiju dok su ih mazili. Alen je odlepio za Tarom, iako je sve krenulo iz zabave - rekao je izvor blizak košarkašu za gorenavedeni list.

Inače, oni se od nedavno prate i na društvenoj mreži Instagram, ali se još uvek ne taguju na zajedničkim snimcima i fotografijama.

- Alen i ja se znamo mnogo duže, nismo zajedno. Mi se znamo, dve, tri godine. On je živeo preko, mi smo samo drugari. Alen i ja se dugo pratimo na Instagramu, dečko je igrao u San Francisku, kad je došao ovde družili smo se i družimo se, ali to je sve. Nema simpatija, slobodna sam što se tiče emocija - istakla je Tara i dodala:

Tara Simov
foto: Youtube

- Prekinula sam nedavno odnos sa Ša, ne razmišljam o novoj ljubavi. Shvatila sam da mi ne trebaju muškarci. Sa Nenadom nisam u kontaktu, prekinuli smo svaki kontakt pre dve nedelje, tako je najbolje. Uvek će imati poštovanje sa moje strane zbog svega što je uradio za mene - zaključila je Simovljeva koja i pored tvrdnje da joj je košarkaš drug i dalje krije njegovo lice na fotografijama.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.