GLUMAČKA SCENA PLAČE ZA KOLEGOM! Branislav Lečić se OPROSTIO od Marka Živića: KORONA MI REŠETA SRCE SVOJIM IZBOROM!
Marko Živić, Foto: Zorana Jevtić

velika tuga!

GLUMAČKA SCENA PLAČE ZA KOLEGOM! Branislav Lečić se OPROSTIO od Marka Živića: KORONA MI REŠETA SRCE SVOJIM IZBOROM!

Živić je već tri nedelje bio na bolničkom lečenju, pre nedelju dana je kiseonik primao preko maske, međutim, doktori su ipak sada morali da ga intubiraju

Objavljeno: 08:07h

Glumac Marko Živić preminuo je u 49. godini nakon što je hospitalizovan pre desetak dana kada je otkriveno da ima koronavirus, a brojne kolege su i dalje u šoku i ne mogu da sakriju bol i tugu nakon vesti o njegovoj preranoj smrti.

Marko Živić
foto: Youtube/printskreen

Jedan od njih je i glumac Branislav Lečić koji se putem svom Instagram naloga oprostio od glumca i dugogodišnjeg prijatelja potresnom porukom.

- Otišao je moj Marko, izuzetan prijatelj i predivan čovek.... Korona mi rešeta srce svojim nemilosrdnim izborom. Uklanja mi iz vidokruga i iz srca mnoge saradnike koji su umeli da misle, da se raduju, smeju i zaista slušaju i čuju ono sto im pričaš. Sve se više plašim, ne ovog virusa, nego da ću ostati bez radosti susreta i igre na sceni! Izgubio sam jos jednog velikog i iskrenog partnera, glumca stare dobre škole "Nije dovoljno biti dobar glumac, obavezno je biti DOBAR ČOVEK!". To je bio Marko Živić. Počivaj u miru. Tamo imaš sigurnu i dobru podelu koja te čeka... - napisao je Branislav na pomenutoj mreži što je mnoge njegove pratioce ostavilo u suzama budući da je Marko bio neko ko se trudio da svojih smehom i humorom razvedri ovo tmurno nebo Srbije.

Podsetimo, Živić je već tri nedelje bio na bolničkom lečenju, pre nedelju dana je kiseonik primao preko maske, međutim, doktori su ipak sada morali da ga intubiraju.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.