MARKO ŽIVIĆ SE BORI SA KORONOM! Stanje glumca bilo zabrinjavajuće a sada samostalno diše, SKINUT SA RESPIRATORA!
Foto: Printscreen/youtube

hvala bogu!

MARKO ŽIVIĆ SE BORI SA KORONOM! Stanje glumca bilo zabrinjavajuće a sada samostalno diše, SKINUT SA RESPIRATORA!

Glumac se i dalje bori sa korona virusom.

Objavljeno:

Zdravstveno stanje glumca Marka Živića koji drugi put boluje od korona virusa zabrinulo je javnost prethodnih dana. On se i dalje nalazi na intenzivnoj nezi KBC "Dr Dragiša Mišović" i vodi bitku sa teškim oblikom virusa.

Glumac je prethodnih dana bio i na respiratoru, a kako mediji prenose, u toku jučerašnjeg dana skinut je sa mašina za disanje i trenutno je van životne opasnosti.

Marko Živić
foto: Printskrin: K1 Televizija

"Markovo stanje se i dalje prati i pod stručnim je medicinskim nadzorom, ali je situacija sada bolja nego prethodnih dana. Intubiran je, ali samostalno diše", rekao je za medije izvor blizak poznatom glumcu i dodao:

"Zbog specifičnog zdravstvenog stanja i oslabljenog imuniteta, ostaće u bolnici do daljeg, ali će primati svu neophodnu terapiju na koju je do sada dobro reagovao", ispričao je izvor.

Podsetimo, glumac Marko Živić sa simptomima kovida i pozitivnim PCR testom primljen je u ovu zdravstvenu ustanovu pre dve nedelje i od tada vodi bitku sa težim oblikom koronavirusa. Do juče je bio na respiratoru sa kojeg je skinut. Zbog specifične kliničke slike i pređašnje glumčeve borbe s kancerom jednjaka i želuca, o njemu brine čitav tim lekara.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.