KAKAV JE OVO ODNOS?! Aleksandra ne izlazi iz doma dok joj muž ne da odobrenje: Mnoge začudila priznanjem! (FOTO)
Foto: Instagram

iskrena

KAKAV JE OVO ODNOS?! Aleksandra ne izlazi iz doma dok joj muž ne da odobrenje: Mnoge začudila priznanjem! (FOTO)

Pevačica se u svemu konsultuje sa mužem, njihov dogovor mnoge iznenadio.

Objavljeno:

Aleksandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović privlače pažnju javnosti još od trenutka kada su stupili u emotivni odnos. U braku su dobili i sina Aleksandra, kome je pevačica izuzetno posvećena, a kako ističe suprug joj ne brani da se oblači izazovno i uvek voli da se konsultuje sa njim oko stajlinga.

- Ja moram njega da pitam obavezno za sve i mnogo mi znači šta on misli. Tako sam i večeras. Mislim čim sam videla materijal haljine pitala sam ga šta misli o njoj, tako da uvek mi znači njegovo mišljenje i kada mi kaže da izgledam odlično - rekla je Aleksandra.

Aleksandra Prijović
foto: Ata images

Lepa pevačica slobodno vreme uglavnom provodi sa sinom, koji redovno pohađa vrtić, a kako je još od ranije poznato da ne zna da kuva, sada je otkrila da se na tom polju ništa nije promenilo.

- Ne provodim baš vreme u kuhinji. Ne znam da kuvam, ali sam nedavno imala veliku želju da spremim punjene paprike, i odlično su ispale. I naučila sam i picu da pravim, koju mi baka sprema i kiflice, ali me ne zanima to, iskreno - rekla je kroz osmeh.

Aleksandra Prijović
foto: © ATA Images

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.