NIKADA NIJE PRIČAO KROZ KAKAV PAKAO JE PROŠAO,BORIO SE SA OZBILJNOM BOLEŠĆU: Saznanje šta se desilo RASPLAKALO SVE
Foto: Dragan Kadić

O tome nije nikada pričao!

NIKADA NIJE PRIČAO KROZ KAKAV PAKAO JE PROŠAO,BORIO SE SA OZBILJNOM BOLEŠĆU: Saznanje šta se desilo RASPLAKALO SVE

Snimak koji je postao viralan i neprestano se deli, mnoge je doveo do suza.

Objavljeno: 12:20h

Popularni pevač Dino Merlin detalje iz svog privatnog života ne izlaže u javnosti, a isti nekako uvek bude u epicentru pažnje medija i publike, a sada je prvi put javno progovorio o jako teškom periodu iz života.

Naime, na društvenim mrežama je postao viralan video o Merlinovom javnom priznanju o poteškoći sa kojom je morao da se izbori. Tačnije, on je tada prolazio kroz poremećaj mentalog zdravlja, depresiju, koja je inače i danas veliki problem današnjice.

- Ovo ću prvi put reći, u jednom periodu svog života bio sam teško bolestan. Imao sam jednu tešku depresiju. To ne bih poželeo nikome. To se manifestovalo tako da sam bio nizašta. Apsolutno me ništa nije interesovalo, meni je bilo isto i život i smrt. Jednostavno sam samo bio biljka. I to je bio period kada sam hteo da napustim muziku i svašta je meni tada padalo na pamet, ali eto, nekim čudom sam se izvukao. - ispričao je Merlin očiju punih suza.

Pevač je tom prilikom dobio nebrojeno veliki broj komentara u vidu podrške, ali i onih koji su se solidarisali sa njim i koji su isto tako prolazili kroz ovaj težak zdravstveni problem.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.