ALEKSANDRA SUBOTIĆ DOŽIVELA JEZIVU SCENU SAMA NOĆU NA ULICI! Čovek sa kapuljačom i crnom maskom išao ka njoj! FOTO
Foto: Instagram

šok

ALEKSANDRA SUBOTIĆ DOŽIVELA JEZIVU SCENU SAMA NOĆU NA ULICI! Čovek sa kapuljačom i crnom maskom išao ka njoj! FOTO

Subotićeva ispričala neprijatnost koju je doživela na ulici.

Objavljeno: 13:28h

Rijaliti zvezdi Aleksandri Subotić, zbog nesvakidašnjeg načina života, izolacije nastala usled pandemije korona virusa i nije toliko teško pala.

Kako je, zbog učešča u brojnim rijaliti šou-programima, od "Parova" do "Zadruge", navikla da boravi izolovana na malom prostoru mesecima, Aleksandri nije bilo strano da ostane među svoja četiri zida kada je to bilo propisano, ali, sudeći prema njenoj poslednjoj objavi na društvenim mrežama, sve navedeno je ipak uzelo svoj danak.

Aleksandra Subotić
foto: Youtube

- Pao je mrak, pala je i kiša, nigde nikoga na ulici, a onda ti u susret ide čovek sa sve kapuljačom i crnom maskom na licu. Da li ja to samo nisam navikla na ovo korona doba ili je i vama zastrašujuće? - pitala je Subotićeva pratioce na društvenim mrežama.

Podsećanja radi, ona je domaćoj javnosti postala poznata još kao maloletnica, budući da je ostala u drugom stanju i to sa tadašnjim emotivnim partnerom svoje majke Ljube Pantović, bodibilderke koja je u to doba bila učesnica rijaliti šou-programa "Farma".

Ova porodična drama je postala tema drugog rijalitija - "Parovi", a nakon što su se strasti u porodici Subotić stišale, Aleksandrina romansa sa Davidom Dragojevićem, takođe učesnikom spomenutog TV formata, poslužila je za čitav niz drugih peripetija koje su zabavljale gledaoce.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.