VELIKI POVRATAK! LUNA SNIMILA NOVU PESMU, EVO KADA IZLAZI!
Foto: Aleksandar Stojanović

povratak!

VELIKI POVRATAK! LUNA SNIMILA NOVU PESMU, EVO KADA IZLAZI!

Iako su mnogi mislili da je zauvek digla ruke od muzičke karijere, Luna Đogani je donela odluku da se vrati u ove vode.

Objavljeno:

- Definitivno se vraćam muzičkoj karijeri. Još samo da se malo doteram fizički koliko mogu, a i psihički, i onda kad budem potpuno samouverena, kao što sam bila kada sam počinjala sa muzikom, tada ću nastaviti gde sam stala - otkrila je rijaliti zvezda u "Exkluzivu".

- Već imam pripremljene pesme, a jednu sam i snimila. Ona mi stoji u kutiji ili fioci, što se kaže. Izdaću je kad bude pravo vreme za to, a neka je prognoza da će se to desiti oko Nove godine.

Luna Đogani
foto: Instagram

Podsećanja radi, Luna je popularnost stekla učešćem u prve dve sezone rijaliti šou-programa "Zadruga", pri čemu je u drugoj odnela i pobedu, a na krilima ovog uspeha odlučila je da slavu unovči tako što se latila mikrofona.

Luna Đogani
foto: Damir Dervišagić

Njene pesme su nailazile na podeljene reakcije publike, te dok su je jedni obožavali, drugi su nipodaštavali svaki njen uspeh i ismevali je, a naročito njene nastupe po klubovima. Đoganijeva je naposletku digla ruke od svega i, na veliko razočaranje majke Anabele Atijas, ponovo ušla u rijaliti kako bi bila uz dizajnera Marka Miljkovića, koji joj je u godinama koje su usledile postao suprug.

Bonus video:

14:13

Espreso Intervju - Ceca

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.