12 GODINA JE KRIO TAJNU: Smrt čuvenog glumca potresla je čitav svet, a onda su isplivali DETALJI iz ŽIVOTA!
Foto: Printscreen/Youtube

opa!

12 GODINA JE KRIO TAJNU: Smrt čuvenog glumca potresla je čitav svet, a onda su isplivali DETALJI iz ŽIVOTA!

Tek nakon njegove smrti u javnost su dospele informacije koje je godinama skrivao

Objavljeno:

Vesti o iznenadnoj smrti legendanrnog glumca Luka Perija pre dve godine potresle su ceo svet. Zvezda čuvene serije Beverli Hils u kojoj smo ga zavoleli u ulozi Dilana, preminuo je 2019. godine u 53. godini od posledica moždanog udara, a njegove kolege i prijatelji i dalje se ne mire sa velikim gubitkom.

Peri bi 11. oktobra proslavio 55. rođendan, a ovim povodom njegova dugogodišnja prijateljica i koleginica Tori Speling sa javnošću je podelila emotivne reči.

– Srećan rođendan mom prijatelju i bratu Luku… Mnogo nam nedostaješ. Ne prođe nijedan dan, a da ne pomislim na tebe. Bio si jedinstven – napisala je Tori u emotivnoj objavi koju je podelila putem društvenih mreža uz njihovu zajedničku fotografiju.

Džejson Pristli, Luk Peri
foto: Printscreen

Iako je Lukov život bio pod budnim okom javnosti, pojedine detalje iz svog života vešto je skrivao sve do svoje smrti.

Naime, javnost nije znala da je poznati holivudski zavodnik čitavih 12 godina skrivao romansu sa Vendi Medisom Bauer, sa kojom je bio čak i veren. Par se u javnosti pojavio samo jednom i to u aprilu 2017. godine, ali glumac nikada nije otkrio ko je bila brineta koja je snimljena u njegovom društvu. Ipak, Vendi je posle njegove smrti rešila da se obrati javnosti, progovrivši o tome kako se oseća i koliko je bila srećna sa holivudskim šarmerom.

Luk Peri
foto: Printscreen Youtube

– Želim da se zahvalim svima na ljubavi i podršci. Brojne priče o Lukovoj velikodušnost i i dobroti pomogle su mi u ovom teškom periodu. Poslednjih 11 i po godina sa njima su najsrećnije u mom životu, i zahvalna sam što sam imala to vreme sa njim. Takođe želim da se zahvalim njegovoj deci, prijateljima i porodici. Naše živote je dotakao jedan zaista poseban čovek. Užasno će nam nedostajati – rekla je neutešna Vendi nakon njegove smrti.

Podsetimo, pre Vendi, Luk je bio u braku sa Rejčel Mini Šarp, sa kojom se venčao 2003. godine, a iz te ljubavi dobili su sina Džeka (23) i ćerku Sofi (20).

Bonus video:

00:05

DENIZ DEJM ŠMRČE BELU LINIJU POMOĆU KREDITNE KARTICE: Espreso došao u posed snimku BEZ CENZURE! (EKSKLUZIVNI VIDEO)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.