PUJ, PIKE NE VAŽI! OD ANTIVAKSERKE DO VAKCINISANE ZBOG PUTOVANJA? Zorannah rekla pa porekla!
Zorana Jovanović Zorannah, Foto: Insatgram printscreen

(ne)dosledna

PUJ, PIKE NE VAŽI! OD ANTIVAKSERKE DO VAKCINISANE ZBOG PUTOVANJA? Zorannah rekla pa porekla!

Ipak primila vakcinu?

Objavljeno:

Iako je svoj uticaj na mrežama koristila za, između ostalog, propagiranje antivakserskog stava, influenserka Zorana Jovanović Zorannah je, po svemu sudeći, ipak primila vakcinu protiv korone.

Zorannah
foto: Printscreen Youtube

Priče o nedoslednosti srpske influenserke potegle su se kada je ona na Instagramu počela da deli fotografije iz Pariza, te su mnogi došli do zaključka da je primila vakcinu kako bi mogla da putuje.

Čim su je videli na aerodromu, Zoranu su pratioci upitali da li se vakcinisala s obzirom na to da putuje u Francusku, međutim ostali su uskraćeni za odgovor. Podsećanja radi, u Francuskoj je od letos uvedena mera sa kovid propusnicama (što podrazumeva da imate potvrdu da ste vakcinisani sa obe doze ili negativan PCR test ne stariji od tri dana). Takođe, u prilog priči da se Zorannah ipak vakcinisala ide i video koji je objavila na Jutjubu, gde se u jednom kadru vidi papir, za koji ljudi na mrežama tvrde da je potvrda o izvršenoj vakcinaciji.

Podsetimo, pre samo nekoliko meseci blogerka je izazvala bes javnosti kada je putem društvenih mreža propagirala antivakserski stav. Ona je pitala svoje pratioce da li će pristati da se vakcinišu i zašto žele ili ne žele to da urade. Kada su joj stigli odgovori, influenserka je objavila oko 50 negativnih komentara i svega jedan pozitivan.

- Uglavnom je odgovor "ne". Sigurno oko 90 odsto. Šta mislite, koje je moje mišljenje? - napisala je Zorannah uz smajli, aludirajući da je odgovor da ni ona neće da primi vakcinu. Takođe, snimila je i video u kom je objasnila svoje razloge zbog kojih neće da se vakciniše. Ipak, izgleda da se predomislila.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.