OVO NEMA NIGDE!DŽENIFER POMAŽE BREDU DA SE POMIRI SA ANĐELINOM:Toliko je patila a sada traži da skine LJAGU sa sebe
Dženifer Aniston, Foto: AP/ Evan Agostini // Profimedia

moderno

OVO NEMA NIGDE!DŽENIFER POMAŽE BREDU DA SE POMIRI SA ANĐELINOM:Toliko je patila a sada traži da skine LJAGU sa sebe

Upućeni kažu da je upravo Dženifer ohrabrivala bivšeg supruga da progovori o svemu i spere ljagu sa svog imena

Objavljeno:

Prošlo je već pet godina od najpoznatijeg holivudskog razvoda - onog između Anđeline Džoli i Bred Pita, koji važi za jednu od najgorih i 'najotrovnijih' brakorazvodnih parnica u istoriji Holivuda.

Bred Pit
foto: Profimedia

Upućeni kažu da je Pit sada spreman da očisti ljagu sa svog imena jer smatra da ga je Anđelina pošteno ocrnila. Ona je, naime, prilikom podnošenja zahteva za razvod 2016. godine, optužila glumca da je bio pijan te da je fizički zlostavljao svog tada 15-godišnjeg sina Madoksa tokom njihove žestoke svađe u privatnom avionu. Pit je odbacio optužbe, sud ga je takođe oslobodio optužbi, ali je Brad priznao da je u tom razdoblju 'previše pio' te da je 18 meseci posećivao anonimne alkoholičare.

Dženifer Aniston
foto: Profimedia

Iako je Pitod prekida s Angelinom održao niz intervjua, tokom svih je u velikoj meri izbegavao da spomene razvod ili svoju bivšu suprugu. U međuvremenu, Angelina je imala pregršt komentara i izjava u kojima je negativno govorila o svom bivšem suprugu, a između ostalog je izjavila da se plašila za sigurnost cele porodice te da joj je trebalo 'puno snage da se iščupa iz pozicije u kojoj se našla te je osećala da mora da se razdvoji od oca svoje djece'.

Budući da se s bivšom suprugom Dženifer Aniston pomirio nakon više od decenije od njihova razvoda, upućeni izvori kažu da je upravo ona tiho ohrabrivala svog bivšeg supruga da progovori o svemu i spere ljagu sa svog imena.

Anđelina Džoli
foto: Profimedia

"Džen zna koliko je to sve bolno za Breda, a također je puno puta gostovala u Oprinoj emisiji te je redovno u kontaktu s voditeljkom - više nego Bred, koji ju je vidio u tek nekoliko navrata. Predložila mu je da se prvo obrati njoj, s čime se Pit složio", rekao je izvor.

"Iako je Brad mogao odmah da ode kod Opre, zahvalan je na Dženinoj podršci i puno mu znači to što zna da ima njenu podršku kada je u pitanju taj intervju u kojem bi konačno progovorio o svemu. Dženifer smatra da bi on na taj način dobio neke bodove kod javnosti, a pritom ne bi prešao granicu i dodatno se zamerio Anđelini. Veruje da bi, ako on to dobro obavi, taj potez mogao da pomogne bivšim supružnicima i omogući im skladniji odnos", rekao je izvor blizak holivudskim zvezdama za Closer.

I onda neko kaže da bivše supruge nemaju razumevanja...

Bonus video:

14:13

Espreso Intervju - Ceca

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.