EVO KAKO IZGLEDA SIN TOME ZDRAVKOVIĆA: Živi u Torontu i NEODOLJIVO podseća na pokojnog pevača! (FOTO)
Aleksandar Zdravković, Foto: Printscreen/jutjub/pevanje

geni su čudo

EVO KAKO IZGLEDA SIN TOME ZDRAVKOVIĆA: Živi u Torontu i NEODOLJIVO podseća na pokojnog pevača! (FOTO)

Imao je samo 13 kad je pevač preminuo

Objavljeno:

Sin Tome Zdravkovkovića, Aleksandar Zdravković, koji je rođen tokom pevačeve ljubavi sa Gocom Zdravković, živi u Torontu, u gradu gde su se njegovi roditelji i upoznali.

Toma Zdravković
foto: Youtube printscreen

Da su geni čudo, govori i činjenica da se Aca takođe bavi muzikom, a on je odlučio da muzičku karijeru započne baš u Torontu, gde je otvorio privatni muzički studio, gde stvara pesme.

Vlasnik najvećih hitova narodne muzike Toma Zdravković u braku sa Gordanom Zdravković dobio je sina Aleksandra koji se nije mnogo eksponirao u javnosti. Toma je Gocu upoznao u Torontu, a 1978. godine dobili su sina, nakon čega se vraćaju za Srbiju, gde nastavljaju život.

Aleksandar Zdravković, Sin Tome Zdravkovića
foto: Printscreen

Goca i Toma bili su u braku 18. godina, a tokom njihovog burnog zajedničkog života dešavale su se razne situacije, zbog muzike, što je pevačeva supruga razumela, te je uvek isticala da su pesme njegov život.

- Kad saznaju čiji sam sin, prvo me pitaju kako sam odrastao uz njega. Nekada sam se predstavljao kao Aleksandar Saša, da bih izbegao teret prezimena Zdravković. Bio sam premlad kada je umro, tek kasnije sam shvatio koliko on znači za muziku i za druge ljude i šta je ostavio iza sebe. Tek sa svojih 16-17 godina, kada sam počeo da se zaljubljujem, počeo sam da shvatam njegove pesme. Umesto u park nekad sam sa njim išao u kazino. Video sam mnoge stvari mnogo mlad. Nisam ni znao šta se dešava oko mene - rekao je jednom prilikom Aleksandar, koji je imao 13 godina kada je njegov otac umro.

Bonus video:

14:13

Espreso Intervju - Ceca

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.