CECA I KARLEUŠA ZAJEDNO U ZVEZDAMA GRANDA U ŽIRIJU: Snimak postao viralan na mrežama (VIDEO)
Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša, Foto: Instagram printscreen

šOK

CECA I KARLEUŠA ZAJEDNO U ZVEZDAMA GRANDA U ŽIRIJU: Snimak postao viralan na mrežama (VIDEO)

Kako vam se sviđa ovaj sklop žirija?

Objavljeno: 18:19h

Već je poznatno da je pred novu sezonu muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" došlo do smene u žiriju, pa je na mesto Jelene Karleuše, koja je tu bila šest godina, sada je došla Svetlana Ceca Ražnatović.

Ceca Ražnatović
foto: Youtube

S obzirom da njih dve već decenijama nisu u dobrim odnosima, jedan od korisnika društvenih mreža iskoristio je priliku i montirao snimak njih dve koji je potpuni hit među korisnicima Instagrama.

Naime, nakon što je Jelena otišla iz žirija muzičkog takmičenja, Ceca je postala novi član Zvezda Granda, a mnogi se pitaju kako bi izgledalo kada bi obe pevačice bile u Grandu.

Na Instagramu pojavila se montaža, Karleušino pojavljivalje iz emsije prethodne sezone, kao i izdanje Ražnatovićeve iz jedne od prvih emitovanih emsija.

Duhovita montaža nasmejala je mnoge, što poručuju u komentarima, kao i da bi zaista bilo zaniljivo videti obe pevačice u žiriju.

„Ovo bi stvarno bilo hit“, „Prezanimljivo“, „Plačem od smeha“, „Odlična montaža“, „Kada bi se ovo desilo sledeće godine cela Srbija i region bili bi ispred televizora“, „Ovo je top“, „Vrištim od smeha“, „Na trenutak sam pomislio da je stvarnost, bravo za montažu“, neki su od komentara.

Bonus video:

14:13

Espreso Intervju - Ceca

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.