OTKRIVENO! CECA ĆE 3 GODINE SEDETI U ŽIRIJU "ZVEZDE GRANDA": Otkrila kako je došlo do saradnje sa GRANDOM!
Ceca Ražnatović, Foto: Instagram printscreen

iznenađenje

OTKRIVENO! CECA ĆE 3 GODINE SEDETI U ŽIRIJU "ZVEZDE GRANDA": Otkrila kako je došlo do saradnje sa GRANDOM!

Pevačica je sklopila divnu saradnju.

Objavljeno:

Juče su novinski naslovi glasili „ZEMLJOTRES NA ESTRADI! Ceca Ražnatović u žiriju Zvezda Granda“. Ono što sve zanima jeste kako je došlo do toga?

- Zemljotres se nije dogodio. Desila se sjajna ponuda i obostrana dobra volja da jedno muzičko takmičenje podignemo na još viši nivo i dodatno ispopularizujemo. Uz sve to da uz zajedničku snagu i iskustva formiramo nova lica na muzičkoj sceni. Izvesno vreme su trajali pregovori, a konkretizovali smo ih tek juče. Nisam želela da o tome pričam u javnosti dok ne bude potpisan ugovor, čim je to učinjeno, produkcija je izašla sa svojim saopštenjem. Imam iskustvo u takmičenjima, prvo sam sama učestovala na istima i borila se za prva mesta, a onda sam kada sam napravila određene godine karijere postala deo „Pinkovih zvezda“. Iskreno iz tog takmičenja vučem sjajne utiske.

Ceca Ražnatović
foto: Miloš Cetković

Koga možemo nazvati glavnim krivcem što ćete biti deo takmičenja?

- Sudbinu. Šalu na stranu. Interesovanje menadžmenta Grand produkcije i na kraju otvorene i poštene pregovore koji su kao rezultat dali da potpišemo ugovor.

Koliko dugo će trajati saradnja?

- U ovom momentu mogu da kažem da su pred nama tri dobre godine koje me vezuju za ovaj projekat. Želimo da ih zajedno obeležimo u najboljem mogućem svetlu.

Sve zanima da li će Ceca biti stroga ili ne?

- Ne mogu da idem protiv svojih principa kojih se držim već godinama. To je da mišljenje o tome kako neko peva može da se kaže, a da to bude ipak kulturno i lepo sročeno, ali da nikoga ne posramite javno niti izložite ismejavanju. Reč je o mladim ljudima koji nemaju dovoljnog iskustva na sceni, ni pred kamerama, a posebno ne kada ispred njih sedi skoro deset ljudi koji trebaju da ih ocenjuju. Pri tome su skupili mnogo hrabrosti da se okušaju u nečemu i izbore za bolje sutra.

Znači nećete se drati i vređati takmičare?

- Nije poenta takmičenja da neko plače na sceni, da se vi derete na kandidate i da ih omalovažavate. Jedan takmičarski šou program kako ga mnogi nazivaju treba da utiče na kandidata da bude u svakom narednom krugu još bolji. A na kraju da pobedi onaj koji se najviše trudio ili ima najveći talenat. Trudiću se da svoje znanje i sve ono što sam naučila za preko trideset godina karijere implementiram u ovo takmičenje. Mislim da mi budem iskreni, ako pogledate bilo koji strani program te vrste, videćete da je tako.

Ceca Ražnatović
foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ

U kakvim ste odnosima sa članovima žirija? Određeni članovi su putem medija imali svašta da vam poruče.

- Niko od članova žirija u direktnom susretu nije imao ništa loše da mi kaže, već naprotiv dobijala sam uvek veoma lepe komentare na račun mog rad, izgleda, karijere i brojne druge stvari. Hvala im na tome. Ne vidim zašto bi novi lični susreti bili drugačiji od tih, prepuni srdačnosti i komplimenata. Želim da negujemo dobru energiju i da svi mi budemo u službi toga da najbolji i najtalentovaniji se afirmišu i nađu u finalu.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.