BIVŠE SA BIVŠIM UHVAĆENE U LUDOM PROVODU! Ljube se, grle i razvlače u klubu: Lumpovali do kasnih sati! (FOTO)
Foto: Instagram, Ata images

hit

BIVŠE SA BIVŠIM UHVAĆENE U LUDOM PROVODU! Ljube se, grle i razvlače u klubu: Lumpovali do kasnih sati! (FOTO)

Bivše sa bivšim u provodu, ljube se i ludo se zabavljaju u zajedničkom društvu.

Objavljeno: 12:23h

Marija Ana Smiljanić i Iva Grgurić našle su se u zajedničkom provodu sa bivšim dečkom Filipom Đukićem, tačnije "ludovali" su tokom njenog nastupa i snimali se za društvene mreže.

Podsetimo se, i Marijana Ana i Iva su bile u ljubavnim vezama sa Đukićem, ali sve je to bilo kratkog daha, tako da su obe prekinule romansu sa njim, ali po svemu sudeći, to ih nije omelo da ostanu u prijateljskim odnosima.

Da je u njihovim odnosima sve u redu, dokazuju i sinoćnji snimci iz kluba, u kome je nastupala Smiljanićeva, koja se i inače bavi muzikom, tako da su se oni javno oglasili i pokazali da se odlično provode zajedno.

Ana Marija
foto: Instagram

Sve vreme su se smejali, pozirali, zabavljali, a tim putem su obradovali i njihove fanove, obzirom da je ovo jedinstvena prilika da se njih troje skupe i inače pojave zajedno u javnosti.

Inače, Grgurićeva je nedavno prekinula saradnju sa Pink produkcijom i od tada više nije voditelj emisije "Razvlačenje" na Red televiziji, tako da će joj druženje sa bivšim momkom i njegovom bivšom itekako popraviti raspoloženje.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.