GLUMICA U NIKADA BEZOBRAZNIJEM IZDANJU! Isturila svoje VANSERIJSKE GRUDI PRED SVIMA: Bože, kolike su, UH! (FOTO)
Foto: Profimedia

iznenadila

GLUMICA U NIKADA BEZOBRAZNIJEM IZDANJU! Isturila svoje VANSERIJSKE GRUDI PRED SVIMA: Bože, kolike su, UH! (FOTO)

Glumica u majici koja jedva prekriva grudi.

Objavljeno: 11:56h

Glumica Dona Deriko, koju pamtimo po ulozi u seriji "Čuvari plaže", danas ima 53 godine, ali niko ne može da poveruje u to. Ako ste gledali krajem devedesetih ovu poznatu seriju, nemoguće je da se ne sećate simpatične plavuše, vlasnice bara Done Marko, koja želi da postane čuvar plaže.

Nedavno su je paparaci uslikali u ležernom izdanju u Santa Monici. Izašla je sa prijateljima, ali zbog onoga što je obukla nije iznenađujuće što su svi pogledi bili uprti upravo u nju.

Dona Deriko
foto: Profimedia

Glumica se opredelila za farmerice, čizme i belu kratku majicu koja je jedva prekrila njene grudi. Samouvereno i hrabro je pozirala fotografima i iako je u šestoj deceniji, Dona izgleda veoma mladoliko. Strani mediji njen mladolik izgled pripisuju tretmanima i brojnim plastičnim operacijama koje je imala.

Podsetimo, Dona je nekoliko puta pozirala za magazin Plejboj, a prošle godine se skinula skroz kako bi prikupila novac za spašavanje žrtava trgovine ljudima. A u nastavku se prisetimo kako je izgledala u seriji "Čuvari plaže".

Dona Deriko
foto: Profimedia

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.