CECA POVELA DEČKA NA KIPAR! Uživaju na ROMANTIČNOJ VEČERI srećni i ZALJUBLJENI! (VIDEO)
Ceca Ražnatović, Foto: Instagram printscreen

ljubav

CECA POVELA DEČKA NA KIPAR! Uživaju na ROMANTIČNOJ VEČERI srećni i ZALJUBLJENI! (VIDEO)

Zaljubljeni su i nasmejani

Objavljeno: 22:24h

Folk zvezda Svetlana Cece Ražnatović i njen izabranik Bogdan Srejović otišli su na odmor na Kipar, gde pevačica ima luksuznu vilu.

Ceca Ražnatović, Bogdan Srejović
foto: Printscreen Instagram

Nakon što je Bogdan snimio palme i terasu pa pokazao kako izgleda njihov odmor Ceca je na svom Instagramu podelia snimak sa večere. Osmeh nije skidala, blistala je zadovoljna i opuštena bez šminke, a pored nje su sedeli Bogdan i njena sestra Lidija.

Poznato je da folk zvezda voli da odlazi na Kipar kako bi se odmorila i skupila energiju za nove poslovne poduhvate, a ovog puta povela je i svog izabranika.

Podsetimo, kako mnoge zanimaju detalji njene veze sa dečkom Bogdanom Srejovićem, pevačici su po svemu sudeći ovakva pitanja dosadila, te je nedavno dala ironičan odgovor i vešto izbegla dublju priču na ovu temu.

00:11

CECA I BOGDAN NA ROMANTIČNOJ VEČERI NA KIPRU Ne skidaju osmeh sa lica, pevačica ŠALJE POLJUPCE, sve pršti od ZALJUBLJENOSTI!

Da li je sa Bogdanom sve okej? - pitao ju nje novinar.

- Ništa nije okej, katastrofa - odgovorila je Ceca kroz smeh, nakon čega je brzo produžila na snimanje emisije i nije želela dalje da priča na ovu temu, a sada je dokazala da se samo našalila.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.