SEVERINA RASKINULA SARADNJU SA TELEVIZIJOM, A RAZLOG JE SVE FRAPIRAO! Umešan je i POLITIČAR!
Foto: Ata images

AUUUU!

SEVERINA RASKINULA SARADNJU SA TELEVIZIJOM, A RAZLOG JE SVE FRAPIRAO! Umešan je i POLITIČAR!

Šokirala je sve!

Objavljeno: 13:14h

Pevačica Severina Vučković raskinula je saradnju sa TV Una iz Banjaluke i to samo zato što je suvlasnik tog medija Igor Dodik, sin srpskog člana predsedništva BiH.

Ona je u intervjuu za Večernji.hr objasnila zbog čega je odustala.

Una TV još nije službeno objavila imena svih ljudi na koje računaju u programu, vi se stalno spominjete, a kuloari bruje da ste odustali. Je li tačno da ipak nećete imati šou na Una TV-u? – Tačno je. Nisam se do sada oglašavala na tu temu, a moje se ime provlačilo u svakom tekstu, a da niko nije proverio je li informacija tačna.

Severina
foto: Instagram

Zašto s prvom pojavom imena to niste demantovali? – Zato što je činjenica da sam dugo pregovarala, imali smo vrlo ugodne radne sastanke i zaista smo dogovorili da ćemo raditi, čak smo krenuli sa okupljanjem ekipe. Međutim, onda se u medijima pojavila informacija da je reč o ''Dodikovoj televiziji'', pa se odjednom samo moje ime počelo pojavljivati uz njegovo. Na kraju se ispostavilo da je reč o partnerstvu s porodicom Dodik. Ne želim učestvovati u projektu koji ima veze sa osobom koja vređa žene na najgori način i koji ne priznaje da je u Srebrenici počinjen genocid.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.