"TI SI NEKRUNISANA KRALJICA TVITERA" Radu Manojlović proglasili i NOVIM EPIDEMIOLOGOM: Napravila potpuni HAOS! FOTO
Foto: Vladimir Sporčić

hit

"TI SI NEKRUNISANA KRALJICA TVITERA" Radu Manojlović proglasili i NOVIM EPIDEMIOLOGOM: Napravila potpuni HAOS! FOTO

Pevačicu razapeli hejteri, ali ima i podršku, napravila rusvaj na Tviteru.

Objavljeno:

Radmila Manojlović otvorila je Tviter nalog nedavno, i od tada na njemu postala prava atrakcija, dok se njene objave rapidno šire, dele i komentarišu.

Naime, svo slobodno vreme pevačica provodi tvitujući sa svojim fanovima, ali i hejterima, i moglo bi se reći da stoički podnosi masu prozivki upućenih na njen račun.

Rada Manojlović
foto: Damir Dervišagić

Kada su, pre dva dana, pali Instagram, Fejsbuk i Vacap, Rada je imala svoju teoriju zašto se to dogodilo, a ona je naišla na oprečne komentare.

– Na vreme sam otvorila Tviter, ha, ha. Nego, šta je “kao” problem sa Fejsbukom? Mislim, jasno se vidi da je sve slučajnost, zar ne? Ili šta, ne mislite valjda da je ovo generalna proba nečega – napisala je Rada tada.

Nakon što joj je u komentaru jedan tviteraš ostavio obrazloženje IT stručnjaka, koji je pomoću binarnog sistema prikazao da su velike sekvence koda obrisane, zbog čega su krenule da se razvijaju netačne teorije da je Fejsbuk nestao zauvek, pevačica je dodala komentar “opalac”.

Usledile su reakcije tviteraša koji su se Radi podsmevali, tvrdeći da ne razume ništa od navedenog.

- Zadrži to malo dostojanstva koje imaš, pliz, - Drži se ti tre*** dup*** po splavovima, ostavi "kao" probleme pametnijima, - Ne znam ko ti piše tvitove, ali ga promeni, majke ti - bile su samo neke od uvreda koje su se nizale.

Od ovog onlajn "okršaja" Rada postaje tviterašima glavna meta i zanimacija, pa se tako na njenom nalogu nižu tvitovi, na svakoj objavi.

Neki od korisnika upitali su Radu da li će uskoro snimiti novi album, na šta je ona odgovorila da čeka autore da joj napišu pesme, pa je obrazložila zašto ona ne piše tekstove i ne komponuje melodije. Pojedini tviteraši i ovde su našli način da ponize Manojlovićevu rekavši joj ironično da se u muziku ne razume, ali da je zato u medicinskoj struci "profi".

- E, vidiš. Ovo je pravi stav. Imaš pravi uvid u šta treba i nemaš toliko samopouzdanja da to uradiš. Sa druge strane, kapiram da si makrobiolog i epidemiolog pošto ti samopouzdanja u tom smeru ne manjka - odbrusila joj je jedna korisnica.

Ipak, mnogo je onih koji je vole i kojima je pravo otkriće na ovoj društvenoj mreži. Jedan korisnik ju je čak nazvao i "nekrunisanom kraljicom Tvitera", a njoj se ovaj kompliment jako dopao.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.