PRVI PUT U ISTORIJI ČASOPISA "PLEJBOJ": Gej muškarac na naslovnoj strani, ODUŠEVIO ČITAV SVET! (FOTO)
Foto: Profimedia

fascinantno

PRVI PUT U ISTORIJI ČASOPISA "PLEJBOJ": Gej muškarac na naslovnoj strani, ODUŠEVIO ČITAV SVET! (FOTO)

Gej muškarac prvi put na naslovnici „Plejboja“, njegova objava prikupila više od 2 miliona lajkova, komplimenti se samo nižu.

Objavljeno:

Američki erotski časopis "Plejboj" objavio je kako će izgledati njihova najnovija digitalna naslovnica, a krasi je influenser Bretman Rok, prvi gej muškarac koji je dobio tu čast.

Jedini muškarac koji je samostalno zauzeo „Plejboj“ naslovnicu bio je osnivač časopisa Hju Hefner i to tek 2017. godine kao vrsta počasti nakon smrti. Svi muškarci koji su se pre pojavljivali na „Plejboj“ naslovnici, kao što je recimo Donald Tramp, bili su u društvu zečica.

Bretman Rok
foto: Profimedia

Rok se takođe razlikuje od drugih muškaraca na Plejboj naslovnici time što je sam obučen kao zečica. Na sebi ima korset, najlonke i cipele na visokoj peti, a tu su i tipični detalji, crna leptir mašna, bele manžetne i zečje šape i repić.

„Plejbojev sam zečić“, napisao je Bretman uz fotografije naslovnice „Plejboja“, a iste fotografije podelio je i službeni Tviter profil časopisa.

Dvadesettrogodišnji Rok proslavio se kao influenser sa svojim poučnim videima o šminkanju.

„Tajm Magazin“ ga je proglasio jednim od 30 najuticajnijih tinejdžera 2017., a 2019. godine bio je na naslovnici „Gej Tajms“ časopisa.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.