OPLJAČKANA KUĆA NAJPOZNATIJE SRPSKE TIK TOKERKE! Celu kuću joj digli u vazduh, pretukli i PSA! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram/saratkd7

šok

OPLJAČKANA KUĆA NAJPOZNATIJE SRPSKE TIK TOKERKE! Celu kuću joj digli u vazduh, pretukli i PSA! (FOTO)

Sestre influenserke opljačkane, jeziv prizor u njihovom domu.

Objavljeno: 17:26h

Influenserkama Sari i Anji Damnjanović, poznatijim kao Sara TKD i Anja TKD opljačkana je kuća, a vest o neprijatnom događaju podelila je njihova majka Aleksandra na Fejsbuku.

- Noćas između 20h i 00h obijena nam je kuća. Dona je bila u kući i zadobila je udarac u predelu desnog kuka od strane sk**va. Oni su nam celu kuću digli u vazduh. U stanju šoka smo bili kada nam je sin javio. Kada smo stigli zatekli smo Donu koja se tresla, nije mogla da ustane... Meni su iz hitne pomoći dali lek za srce. Napravili su nam haos u kući. Htedoh da ostanem kod kuće, ali me je nešto vuklo na put, da izađem. Pitam se samo šta bi bilo da sam ostala. Donu i pretpljenu štetu i stres im neću oprostiti . U 05:03h su izašli forenzičari na teren i odradili svoj posao, a mi sedimo i gledamo strahotu, lom štetu. Moje srce je htelo da prepukne od bola. U jedno sam sigurna i verujem da ovaj odozgo vidi sve - napisala je majka popularnih influenserki, a Anja je to podelila na svom Instagram porfilu uz reči:

- Sinoć smo pretrpeli ogroman stres, treba se oporaviti od svega.

Anja TKD
foto: Instagram

Sa druge strane, Sara je podelila kako izgleda njena i Anjina soba nakon pljačke, ali i kako se oseća njihova kuca Dona.

Anja TKD
foto: Instagram

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.