SEVERINA SLALA PRETEĆE PORUKE DIREKTORKI ŠKOLE KOJU POHAĐA NJEN SIN! Izbio SKANDAL pa se pravdala!
Severina, Foto: Damir Dervišagić

oglasila se

SEVERINA SLALA PRETEĆE PORUKE DIREKTORKI ŠKOLE KOJU POHAĐA NJEN SIN! Izbio SKANDAL pa se pravdala!

Pevačica je potvrdila da je slala preteće poruke direktorki škole koju pohađa njen sin

Objavljeno: 13:54h

Pevačica Severina je slala preteće SMS poruke Ljiljani Klinger, direktorki zagrebačke Osnovne škole Matije Gupca, koju pohađa njen sin Aleksandar, pišu hrvatski mediji.

Severina
foto: Instagram

Nakon objavljenih poruka, Severina se oglasila za medije i priznala da je Ljiljani uputila nekoliko poruka, u besu.

– Da, reagovala sam kao mama, a ne kao dama. Da, kontaktirala sam Ljiljanu Klinger u trenutku kada sam saznala kako ona godinama, kao direktorka škole, šalje dopise Centru za socijalnu zaštitu doslovno izmišljajući stvari o meni, a onda je to nastavila da radi prema Županijskom sudu u Splitu, koji je odlučivao o starateljstvu nad mojim detetom – rekla je Severina za B92.

Severina
foto: ATA Images

– Bila sam u potpunom šoku. Onda se žalila politici, jer samo tako zna, tražeći podršku moćnih ljudi. Istu intervenciju tražila je i od glavne državne advokatice zajedno sa Gordanom Buljan Flander, a njihova zajednička advokatica je poslala na Županijski sud u Splitu dopis o tome“, dodaje.„Sada, kada se koruptivna mreža krenula rasplitati, ili barem ja tako verujem, Ljiljana Klinger pokušava da se prikaže kao žrtva, a zapravo želi da ubije glasnika korupcije. Ne boji se ona mene, boji se ona posledica svojih postupaka. Nismo moje dete i ja jedine žrtve njenih postupanja, kao ni korupcije u celom lancu institucija u Zagrebu – ispričala je pevačica.

Bonus video:

14:13

Espreso Intervju - Ceca

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.