POVUKLA SE SA ESTRADE U JEKU SLAVE: Leontina KONAČNO otkrila razloge i progovorila o vezi sa Željkom Joksimovićem!
Leontina Vukomanović, Foto: Dragan Kadić

čarolija

POVUKLA SE SA ESTRADE U JEKU SLAVE: Leontina KONAČNO otkrila razloge i progovorila o vezi sa Željkom Joksimovićem!

Leontina je odlučila da konačno progovori i o odnosu sa Željkom Joksimovićem

Objavljeno: 10:07h

Leontina Vukomanović ljubav prema muzici otkrila je još u srednjoj školi, kada je objavila prve pesme. Multitalentovana, uz pevačku karijeru, ostvarila se i kao kompozitor, tekstopisac i dirigent.

Leontina Vukomanović
foto: printscreen

Iako je postigla veliki uspeh kao solo pevačica, 2006. godine je odlučila da se povuče sa javne scene i posveti se radu sa mališanima. Sa dečjim horom „Čarolija“ veoma je uspešna, a sada je otkrila zbog čega je odustala od pop karijere u momentu kada je bila na vrhuncu.

- Kada se osvrnem na svoje početke, shvatam da sam ja zapravo oduvek radila muziku za decu. Uporedo sa solo karijerom, objavljivala sam i dečje pesmice, ali sam se 2006. godine opredelila da u tom pravcu nastavim da radim - rekla je na početku razgovora Leontina, i otkrila šta ju je navelo da nakon mnogobrojnih hitova odustane od pevanja.

Leontina Vukomanović
foto: Dragan Kadić

- Umorila sam se od noćnog života. Nisu mi prijali koncerti, izlasci, nisam želela da živim brzim načinom života, i onda sam pre 15 godina odlučila da se skroz prepustim dečjoj muzici i u sada tome uživam - iskrena je bila pevačica, koja ističe da rad sa decom zahteva posebnu požrtvovanost.

- Najveća odgovornost je raditi sa najmlađima. Njima je na neki način oduzeto da budu deca, za to su zaslužni rijaliti programi. Uopšte nije čudno što se mališani vezuju za muziku koja im ne pripada, pogotovo što se teksta tiče. U poslednje vreme se u muzici stalno provlače droga, alkohol i prostitucija - ukazala je na problem Leontina, pa dodala:

- Važno je praviti dečju muziku koja će biti edukativna. Upravo zbog toga sam i krenula sa „Čarolijom“ u nameri da najmlađima vratim muziku. Zadovoljna sam rezultatima koje smo postigli od tada do danas i mislim da se mnogo povećala svest o tome kako kod roditelja tako i kod dece - objasnila nam je ona, i otkrila na koji način ona usmerava ćerku Luciju.

- Mislim da je poverenje jako bitno u odgajanju mališana, ali i autoritet. Neophodno je da roditelj svojim primerom pokaže detetu na koji način treba da se kreće kroz život - kaže Leontina Vukomanović.

Leontina Vukomanović
foto: Printscreen Youtube

- Danas deci ne možeš zabraniti neke stvari jer oni jednim klikom vide sve što ih zanima. Moja ćerka ima suviše obaveza tokom dana da bi se bavila pogrešnim stvarima. U poslednje vreme joj je zanimljiv Tiktok jer ima 11 godina i njenoj generaciji je to zanimljivo. Ne mogu je kontrolisati u svakom trenutku jer radim, a ona ide u školu. Odgovornost je na roditelju do devete godine i dotad deca treba da nauče da prepoznaju šta je loše, a šta ne - poručila je za kraj Leontina.

Nisam bila s Joksimovićem

Leontina je odlučila da konačno progovori i o odnosu sa Željkom Joksimovićem s kojim su je pre dve decenije mediji često dovodili u vezu.

- Veza između nas dvoje nikada nije potvrđena, to su sve bile medijske insinuacije. Nas dvoje smo zaista samo bliski prijatelji i saradnici - rekla je pevačica.

Bonus video:

04:18

ESPRESO INTERVJU: Sandra Afrika

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.