ESPRESO PAPARACO! VRŠE OZBILJNE PRIPREME: Maja i Taki uhvaćeni sa gepekom punih kesa! (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić

specijalno

ESPRESO PAPARACO! VRŠE OZBILJNE PRIPREME: Maja i Taki uhvaćeni sa gepekom punih kesa! (FOTO)

Oštro oko Espreso paparaca zabeležili kako Maja Marinković provodi vreme.

Objavljeno: 07:22h

Nakon što je u medijima isplivala informacija da Maja Marinković nije u dobrim odnosima sa ocem, Radomirom Takijem Marinkovićem, ekipa Espreso portala odlučila je da im uđe u trag i proveri šta se zapravo dešava između njih.

Ono što smo zabeležili automatski je demantovalo sve natpise o njihovoj navodnoj svađi i prepirkama. Naime, Taki je svoju mezimicu izveo u šoping i tom prilikom su tata i ćerka iskoristili da ceo dan provedu zajedno, a pazarenje se odužilo do kasnih sati. Međutim, to nije nešto neubičajeno, obzirom da je poznato da Marinković redovno odvaja vreme isključivo za njegovu ćerku, te često izlaze zajedno na razne događaje.

Maja Marinković
foto: ESPRESO

Tata je odlučio da naslednicu nagradi i "debelo" počasti novim stvarima, te je tako Marinkovićeva izašla sa punim rukama kesa, a njeno zadovoljstvo i dobro raspoloženje bilo je lako uočiti, a sa druge strane Maja je poznata kao neko ko vodi računa o svojim odevnim kombinacijama, pa je shodno tome i bila jedna od najbolje obučenih rijaliti učesnica.

Njih dvoje nisu skidali širok osmeh sa lica, uživali su dok su pazarali sve što im je potrebno, tako da je primetno da Taki nije žalio ni dinara kako bi usrećio svoju ćerku.

Maja Marinković
foto: ESPRESO

Inače, mnogi iščekuju da se Maja Marinković pojavi u Beloj kući i pomrsi konce bivšem dečku Marku Janjuševiću Janjušu, ali i sadašnjoj simpatiji Filipu Caru, tako da može se naslutiti da je ova šoping tura priprema za veliki ulazak u Zadrugu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.