UPOZNAJTE GLAVNE JUNAKE SERIJE FELIKS: Ko su Simeon Rakić, njegovi sinovi Dragan i Momir i Marina Pejčić
Foto: Kurir

hit

UPOZNAJTE GLAVNE JUNAKE SERIJE FELIKS: Ko su Simeon Rakić, njegovi sinovi Dragan i Momir i Marina Pejčić

Cečeras stiže nova TV serija „Feliks“

Objavljeno: 13:37h

Od danas radnim danima u 18.30 i 22 sata na Kurir televiziji možete da pratite avanture neobičnih junaka koji gledaju da prežive u današnjem vremenu uz što manje posla, a primorani su da žive pod istim krovom

Na programu Kurir televizije večeras stiže nova TV serija „Feliks“. Prvi dramski program s potpisom naše kuće, u saradnji sa produkcijom „Fajerflaj“, ekranizacija je inspirisana istoimenim romanom Vladimira Kecmanovića.

Jedan od glavnih aduta ove serije je sjajna glumačka ekipa, koju čine: Tihomir Stanić u glavnoj ulozi, Danica Maksimović, Petar Božović, Strahinja Blažić, Tanja Bošković i Jovan Mijović. Režiju potpisuju Đorđe Stanimirović i Stefan Malešević, a scenario grupa autora, među kojima i Dejan Stojiljković.

felix
foto: Kurir

U prvoj epizodi upoznajemo glavne likove, a gosti glumci su pisac Vladimir Kecmanović i Igor Đorđević. U prvoj sceni se pojavljuje komšinica koju tumači Tanja Bošković. Tokom naizgled običnog dana Feliksu u stan, sa pištoljem u rukama, dolazi jedan od prevarenih ljudi. Od momenta kada sreće njegovog sina Dragana, kreće prava drama. Jedan od scenarista Slaviša Pavlović napisao je Bibliju likova nove humorističke serije.

Simeon Rakić, zvani Feliks, nekada je radio u katastru, gde je uzimao mito. Zahvaljujući tome, pronašao je i uselio se u veliki stan u centru Beograda, koji ne pripada nikom. Bavio se sitnim preprodajama svega i svačega, obećava svima da za pare sve može da završi - od polaganja ispita i upisa u školu do velikih menadžerskih aranžmana.

Velika promena u njegovom životu desila se kada se pojavila Marina Pejčić, koja tvrda da je stara naslednica stana, bivša stjuardesa, koja se danas bavi ikonopisanjem i prodajom ikona. Iako se sude oko vlasništva stana, oboje žive u njemu i zarad novca često sarađuju, ali uvek gledaju da prevare jedno drugo. Ubrzo se uselio se i Dragan, Simeonov sin, za koga nije znao ni da postoji dok nije došao kod njega. Dragan nije previše pametan, ali je vredan i sluša oca.

Nekada se bavio plesom i ima školu plesa. Žene ga obožavaju i stalno su uz njega.

felix
foto: Kurir

Nakon toga, u kuću se uselio i Momir Rakić, drugi Simeonov sin, uspomena sa jedne radne akcije iz Crne Gore. Ni za njega Simeon nije znao sve dok nije došao da živi kod njega. Momir je inteligentan, student prava, talentovan za IT, ali neradnik.

Oni su kvartet, od početka serije, koji gleda da preživi u današnjem vremenu uz što manje posla i što više para. Iako mnogi često odbijaju da učestvuju u poslovima, potreba za novcem ih tera da se uključe i prežive.

Momir i Dragan spavaju u istoj sobi, ali Momir češće spava u dnevnoj jer Dragan „privodi“.

U kući se često, ali samo Simeonu priviđa njegov pokojni otac Alimpije, kog tumači Petar Božović, koji je jedini u familiji bio pošten. Stalno kritikuje sina zbog poslova kojima se bavi.

Serija „Feliks“ na programu je radnim danima u 18.30 i u 22 časa.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.