IVANA JE 13 GODINA BILA U BRAKU SA LEČIĆEM I IMAJU DVE ĆERKE! Nije prisutna u medijima a izgleda SAN SNOVA! (FOTO)
Foto: ATA IMAGES

opa!

IVANA JE 13 GODINA BILA U BRAKU SA LEČIĆEM I IMAJU DVE ĆERKE! Nije prisutna u medijima a izgleda SAN SNOVA! (FOTO)

Ivana ne voli da se eksponira

Objavljeno:

Branislav Lečić je sa prvom suprugom proveo 13 godina braka, iz kog ima dve ćerke. Jedna od njih, glumica Ana Lečić objavila je najnovije fotografije sa majkom i ponosno pokazala koliko Ivana dobro izgleda.

Bivša supruga Branislava Lečića nije prisutna u medijima, pa je glumica objavom fotografija sa majkom iznenadila sve. O lepoti Ivane, žene koja je rodila petoro dece danas bruji Srbija.

Ivana i Branislav razveli su se 2007. godine, a iz svog braka imaju dvoje dece, ćerku Anu i sina Ivana. Mada bivši supružnici nisu dali ni jednu izjavu tim povodom, o rastanku se mnogo pričalo i pisalo. Mnogi su se zaklinjali da je Branislav Lečić, koji je sebe uvek smatrao neprevaziđenim zavodnikom, zamenjen mlađim i atraktivnijim muškarcem. Pričalo se da se Ivana, koja je i sama bila strjuardesa, zaljubila u strjuarda.

Godinu dana nakon razvoda Branislav je već bio u vezi sa Ninom Radulović, a vana sa četnaest godina mlađim partnerom, s kojim je dobila tri ćerke. Svoje peto dete rodila je krajem avgusta 2017, u četrdeset četvrtoj godini. Da ima punu podršku dece iz prvog braka, najbolje je potvrdila sama Ana, koja je tog dana napisala: "Majka mi se porodila peti put. Gori Beograd večeras. 'Aj živeli".

Ivana je u medijima često pominjana i 2003. godine, kada je njena sestra Bojana, koja je kasnije postala voditeljka, izabrana za Mis Srbije i Crne Gore. Svi koji su znali i Ivanu i Bojanu tada su konstatovali da je lepota "zaštitni znak" cele porodice.

Bonus video:

14:13

Espreso Intervju - Ceca

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.