RODILA PETORO DECE I RADILA NA PIJACI: Bivši je zbog nje završio na REHABILITACIJI, a ona danas ljubi MILIJARDERA!
Natalija Vodijanova, Foto: Printscreen Instagram

uspela

RODILA PETORO DECE I RADILA NA PIJACI: Bivši je zbog nje završio na REHABILITACIJI, a ona danas ljubi MILIJARDERA!

Od trnja do zvezda

Objavljeno:

Manekenka Natalija Vodijanova (38) zablistala je na reviji prestižne modne kuće gde su se svi divili njenom mladolikom izgledu i besprekornoj liniji i to nakon pet porođaja.

Naime, iako Natalija danas živi život kao iz bajke, ali nije uvek tako bilo.Ova lepotica je rođena u jednom ruskom selu, a detinjstvo je provela u velikom siromaštvu.

Radila je na pijaci gde je prodavala voće i povrće, a tamo ju je primetio jedan modni agent koji ju je uveo u svet mode. Sa samo 17 godina već je živela u Parizu, a tri godine kasnije njeno bogatstvo se procenjivalo na 20 miliona dolara.

Iza nje je brak s preduzetnikom Džastinom Portmanom, od kog se razvela 2011. godine i s kojim je dobila troje dece. Džastinu je razvod toliko teško pao da je zbog toga završio na rehabilitaciji, a Natalija je nakon njega uplovila u vezu s milijarderom Antonijem Arnautom, s kojim je danas u srećnom braku i rodila mu je dvoje dece.

Inače, Antonije je sin Bernarda Arnauta osnivača LVMH, a njegovo bogatstvo se procenjuje na više od 80 milijardi dolara i nalazi se među najbogatijim ljudima na svetu.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.