"IZVRŠIO JE SAMOUBISTVO SA DESET GODINA" Jelena Đoković pozvala na DISKUSIJU zbog VAŽNE teme!
Jelena Đoković, Foto: Profimedia

odgovorna

"IZVRŠIO JE SAMOUBISTVO SA DESET GODINA" Jelena Đoković pozvala na DISKUSIJU zbog VAŽNE teme!

Jelena Đoković uputila snažan apel i molbu

Objavljeno:

Žena najboljeg tenisera na svetu Novaka Đokovića, Jelena Đoković aktivna je na društvenim mrežama, a ovog puta je podelila sadržaj na svom Instagram profilu koji je izazvao mnoge polemike.

Jelena Đoković
foto: Profimedia

Naime, Jelena je uz fotografiju poručila:

- Društvene mreže i smart telefoni i tableti su jako opasni za našu decu. Ne samo za razvoj njihovog mozga već i njihovu bezbednost - poručila je Jelena, pa zvala sve da pogledaju dokumentarni film sa tom temom.

- Kada budete pogledali ovaj film, imaćete priliku da vidite i roditelje i decu kako se osvrću na različite probleme i potpuno otvoreno pričaju o svojoj svakodnevnici. Deca provedu minimum 7h na telefonima i prebacuju s jedne na drugu aplikaciju. Dosada = telefon. Društvene mreže = napadanje, osude, kritike, pozivi na samoubistva ili s*x. Jedna od ovih porodica u filmu je izgubila svog člana - izvršio je samoubistvo nakon maltretiranja svojih vršnjaka sa samo 10godina. Ovo su teme o kojima mora učestalo da se priča i aktivno traži rešenje. Molim vas pogledajte i hajde zajedno da diskutujemo - zaključila je Jelena.

Komentari na njenu objavu su se samo nizali, a ljudi su je podržali i poručili da je ovo zaista važna tema za razmatranje, na koju mora da se obrati pažnja.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.