BOMBA! Nadica pokazala ČIME RASPOLAŽE, DEKOLTE ZA DESETKU: Pevačicine BUJNE GRUDI zapalile MREŽE! (VIDEO)
Foto: Printscreen Instagram

mačketina!

BOMBA! Nadica pokazala ČIME RASPOLAŽE, DEKOLTE ZA DESETKU: Pevačicine BUJNE GRUDI zapalile MREŽE! (VIDEO)

Mlada pevačica obradovala pratioce na Instagramu

Objavljeno:

Zahvaljujući takmičenju "Zvezde Granda", folk pevačica Biljana Sečivanović je pre više od deset godina izašla iz anonimnosti. Malo je poznato da ova folkerka ima bratanicu, koja je takođe pevačica. Za razliku od Bilje, Nadica Sečivanović je tek na početku u borbi za svoje mesto na estradnom nebu.

Nedavno je izdala svoju prvu pesmu, a budući da je poznata po oblinama koje ostavljaju bez daha, Nadica je i ovoga puta rešila da obaduje svoje pratioce - pogotovo muške.

Ona je izazovno pozirala u kombinezonu, čiji dekolte je sve što treba da vidite danas. Bujne grudi su jedva stajale na mestu, a Nadica je izazovnim pogledom koketirala sa kamerom.

Podsetimo, Biljana Sečivanović i Nadica danas ne govore iako su nekada imale savršen odnos. Nadica je nedavno odlučila da za Espreso progovori o ovoj temi.

"Mnogo mi je teško da o ovome pričam. Svako od nas ima neki svoj život, ja svoj ona svoj, nismo se poklopile u nekim stvarima. Nisam bila pozvana na njenu svadbu...Ja smatram da ništa loše nisam uradila, nisam je osramotila, obrukala... Ona nije želela da idem u "Zvezde Granda", ali sam ja bila svojeglava. Opet, ja sam tada bila jako mlada, nisam razmišljala kao sad...", rekla je Nadica za Espreso.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso/M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.