RIALDA I PAULA VEČERAS OTVARAJU SVE KARTE O SVOJIM LJUBAVIMA: Pratite Kontrašou i saznajte SVE PIKANTERIJE!
Foto: Wireless Media

spektakl

RIALDA I PAULA VEČERAS OTVARAJU SVE KARTE O SVOJIM LJUBAVIMA: Pratite Kontrašou i saznajte SVE PIKANTERIJE!

Večeras vas očekuje pravi spektal i dobra zabava u Kontrashow-u.

Objavljeno:

Nova sezona vašeg omiljenog serijala o poznatima, Kontrashow, uveliko je počela, a večerašnji gosti će vam doneti dozu neizvesnosti i velikih priznanja iz privatnog života. Ovog petka od 23:10h vas očekuju uspešne dame, i to: pevačica i bivša učesnica rijalitija Rialda Karahasanović, pevačica i usponu Paula Hublin i mlada muzička zvezda Tara Stojanović.

One su bile spremne da otvore dušu voditelji Jeleni Nikolić poznatijoj kao Kontrakulturna i ispričaju sve ono što do sada niste imali priliku da saznate i čujete o njima.

Sve tri gošće blistale su izgledom, kombinacijama, pozitivnom energijom i spremnošću da sa publikom podele zanimljive detalje.

Rialda je govorila o svom odnosu sa Kenanom Tahirovićem i priznanjem o raskidu, spomenula je i pevačicu Severinu, ali i o Pauli Hublin i Franu Pujašu.

Kontrashow
foto: Wireless Media

Hublinova je iskreno priznala u kakvom je odnosu ostala sa bivšim dečkom, Franom Pujasem, o poljubcu sa reperom Vukom Mobom i drugim zanimljivim detaljima.

Kontrashow
foto: Wireless Media

Mlada muzička zvezde, Tara Stojanović, progovorila je o svetskoj karijeri, ali i o Pinkovim zvezdicama, takmičenju u kojem je učestovala.

Ne propustite večerašnju epizodu emisije Kontrašou od 23:10h na Kurir TV!

Kontrashow
foto: Wireless Media

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.