RIALDA KARAHASANOVIĆ U KONTRAŠOUU OTVORILA DUŠU O KENANU, ALI GA I POTKAČILA! "On je ozbiljan glumac!" (FOTO)
Foto: Wireless Media

iskrena

RIALDA KARAHASANOVIĆ U KONTRAŠOUU OTVORILA DUŠU O KENANU, ALI GA I POTKAČILA! "On je ozbiljan glumac!" (FOTO)

Jučerašnja epizoda je paket otvoren iskrenim priznanjima i onim što će vas potpuno iznenaditi.

Objavljeno:

Gosti jučerašnje emisije "Kontrashow" će vas potpuno oduševiti i iznenaditi svojim iskrenim priznanjima, a među njima su bili: pevačica Rialda Karahasanović, Paula Hublin i mlada pevačica Tara Stojanović.

Prva koja je otvorila dušu o svom odnosu sa dečkom Kenanom Tahirovićem, bila je naravno Rialda, obzirom da smo toliko meseci pratili njihovu ljubav, isto tako i svađe i prepirke, koje su nezaobilazne u odnosu dvoje ljudi.

Rialda Karahasanović
foto: Wireless Media

Ona je na početku otkrila da razlog zašto nije došla sa dečkom na gostovanje je taj, što više nisu zajedno, ali to ne osporava da se još uvek vole.

- Nažalost nije večeras sa mnom. Htela sam da kažem "da nismo više u ljubavi", ali to ne bi bilo tačno, tako da, samo ću da kažem da nismo više zajedno. - otkrila je Karahasanović u emisiji Kontrashow i dodala da je sada slobodna.

Ona je otkrila interesantnu teoriju o tome šta uvek radi nakon raskida i kako na neki način dokaže muškarcima šta su izgubili.

- Kad se raziđete i onda sada trudiš se da čak i ujutro kada snimaš stori da to bude "presavršeno", da dok gleda taj stori i verovatno, preko svog ili tuđeg profila, nije ni važno, da bude kao "šta sam izgubio", to je moja poenta uvek. - istakla je Rialda sa osmehom na licu.

Na pitanje "koji glumac bi mogao da zameni Kenana", ona je iznenadila svojim odgovorom.

- Kenana ne može niko da zameni, ali i on je ozbiljan glumac. - naglasila je ona.

Karahasanović je prokomentarisala bivše rijalitija cimere i ujedno bivši par, Paulu Hublin i Frana Pujasa, koji su još tokom boravka stavili tačku na svoj odnos, usled brojnih svađa, sukoba i prepirki, ali po svemu sudeći to se i nastavilo.

Rialda Karahasanović
foto: Wireless Media

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.