MILETU KITIĆU SE OBILI O GLAVU ŽENINI I ĆERKINI PROHTEVI! Morao je da podigne KREDIT, a tek da čujete zbog čega!
Foto: Nemanja Nikolić

otvorio se

MILETU KITIĆU SE OBILI O GLAVU ŽENINI I ĆERKINI PROHTEVI! Morao je da podigne KREDIT, a tek da čujete zbog čega!

Mile Kitić ispunio želju svojim voljenim, te podigao kredit i kupio nekretninu.

Objavljeno:

Folker Mile Kitić kupio je nekretninu od 200 kvadrata u Dominikanskoj Republici, a kako se navodi, dupleks se nalazi na samo 50 metara od obale mora.

On je iskeširao ogromnu sumu novca, ali je prethodno morao da podigne kredit, za šta su "glavni krivci" njegova supruga Marta Savić i ćerka Elena.

Marta Savić
foto: Damir Dervišagić, Instagram

- Jednom su njih dve otišle u Dominikanu i kad su se vratile samo su govorile: „Dominikana, pa Dominikana“. To im se sviđa jer je temperatura uvek ista, tako da je svejedno hoće li ići u junu, septembru, januaru. Obe su izrazile želju da bi volele tamo da borave. Onda sam ja razmislio i rekao: „Ako volite, izvolite“. Godinama se radilo dobro, nešto se malo i kredita diglo. Šta ćeš, morao sam. Bila je korona, malo se izlizalo (smeh). Uspeli smo da kupimo dupleks - rekao je folk pevač i otkrio da je Marta četiri meseca uređivala stan.

- Marta je kuću sređivala četiri meseca i uživala je u tome. Zgrada se nalazi na 50 metara od mora. Ja još nisam bio tamo, možda ću u februaru, dok žena bude i po četiri meseca tamo. One uživaju, a ja radim. I treba tako - otkrio je Mile.

Podsećanja radi, Marta i Elena neretko na svojim društvenim mrežama objavljuju fotografije iz ovog luksuznog letovališta. Tako su tokom leta objavile slike na kojima se vidi deo raja u Dominikanskoj Republici.

Marta Savić
foto: Instagram

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.