PROKLETSTVO KUĆE VELIKOG BRATA:Većinu učesnika su zadesile jezive sudbine: Jedan je UBIO majku, mnogi nisu ni ŽIVI!
Foto: Zorana Jevtić

ZALEDIĆETE SE

PROKLETSTVO KUĆE VELIKOG BRATA:Većinu učesnika su zadesile jezive sudbine: Jedan je UBIO majku, mnogi nisu ni ŽIVI!

Neki su poginuli, neki postali samoubice, a on je ubio rođenu majku.

Objavljeno:

Iako je već godinama ukinuto snimanje rijaliti programa "Veliki Brat", pompa oko svih događaja i užasnih tragedija ne prestaje. Naprotiv, već godinama unazad postoji teorija da je kuća u kojoj je upravo sniman pomenuti rijaliti ukleta i da su tadašnji takmičari zbog toga doživeli lične i porodične tragedije, koje su potpuno obeležile njihov život.

Dok neki komentarišu da je to čisto sujeverje, mnogi drugi su potpuno uvereni zbog činjenica da je veliki broj učesnika doživeo neku vrstu nesreće.

Psiholozi su svojevremeno tvrdili da svi oni koji se odlučuju na učešće u ovakvim emisijama već imaju narušeno psihičko zdravlje, skloni su agresivnom ponašanju, a život u izolaciji samo pogoršava njihovo stanje.

veliki brat
foto: Printscreen

Prvi slučaj koji je potpuno šokirao naciju.

UBIO JE MAJKU, DOK JE PRETIO BAKI

Učesnik prve sezone, Antal Skendžić, ubio je svoju majku i završio u zatvoru. Nakon izlaska njegovi napadi nisu su utišali, te je ubrzo upao u dom svoje bake, pretivši joj ubistvo u slučaju da mu ne prepiše svoju nekretninu.

Pokojnom pevaču, Bori Drljači, koji je takođe bio deo pomenutog rijalitija je tada preminula supruga, a uzrok njene smrti bio kancer dojke.

Sledeća je velika tragediju koju i danas pamti čitav region.

Tragedija u kojoj su život izgubili Filip Kapisoda i Ksenija Pajčin samo je jedna u nizu stravičnih smrti kojima je zajednička vila na beogradskom Košutnjaku. Prvo je ljubavni par doživeo saobraćajnu nesreću u selu Lisović, na putu do Ksenijine vikendice, za koju su mnogi mislili da je Filipov način da ih oboje još tada usmrti. Dva meseca nakon toga, 16. marta 2010, Filip je Kseniji oduzeo život, a potom izvršio samoubistvo. Kapisoda je bio učesnik treće sezone "VIP Velikog brata" 2009. godine, kad je osvojio treće mesto.

Poslednji među nastradalima je Dalibor Andonov Gru, koji je poginuo u septembru vozeći kajt na Dunavu, a u Velikom Bratu je zauzeo drugo mesto, nakon čega je odbijao ponude za ponovne ulaske.

Pogibija troje učesnika Elmira Kuduzovića, Stevana Zečevića Zeke i Zorice Lazić, koji su stravično nastradili u saobraćajnoj nesreći i tada je odlukom produkcije ukinuto snimanje Velikog brata.

Još tokom emitovanja prve i jedine sezone "Operacije Trijumf", snimane u istoj kući u kojoj se odigravao i "Veliki brat", dogodile su se čak tri smrti. Prvo su Danijel Pavlović, a potom i Đorđe Gogov ostali bez dede. Mesec dana nakon toga već sada pokojnoj Marini Tucaković iznenada je preminuo sin Miloš Radulović, star samo 24 godine, i to je razlog zbog kojeg je ona napustila projekat.

Učesnica istog takmičenja, tada 20-godišnja Milica Majstorović, pokušala je da se ubije, navodno zbog tereta tadašnje popularnosti, nesrećne ljubavi i depresije koja ju je pratila. Adnan Babajić, pobednik šoua "Operacija Trijumf", imao je saobraćajnu nesreću, a dva dana pred zakazanu svadbu preminula mu je majka.

Nakon toga je ćerka Milića Vukašinovića preminula nakon što se ugušila usled predoziranja lekovima.

Divna Karleuša je takođe bila u sastavu učesnika, a prošle godine je preminula od posledica opake bolesti.

Sve u svemu, kada se malo bolje analizira i uđe u celu tematiku svih dešavanja, niko ne može, a da ne posumnja,da zaiste sve potiče iz kuće Velikog brata i da je ona na neki način ukleta.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.