OGLASIO SE DAMIR HANDANOVIĆ NAKON SKANDALA NA SAHRANI: "Nijedan Laća me ne bi sprečio da priđem kovčegu"
Damir Handanović, Foto: KURIR/ANA PAUNKOVIĆ

au

OGLASIO SE DAMIR HANDANOVIĆ NAKON SKANDALA NA SAHRANI: "Nijedan Laća me ne bi sprečio da priđem kovčegu"

Zajedno sa Željkom Joksimovićem i Oliverom Mandićem nosio je kovčeg Marine Tucaković.

Objavljeno:

Marina Tucaković sahranjena je na Novom groblju u Beogradu, a kako su mediji ranije preneli na sahrani je došlo do neprijatne situacije kada je njen sin Milan Laća Radulović navodno poručio nekolicini prisutnih da ne prilaze grobu među kojima je bila i Svetlana Ceca Ražnatović.

Ovim povodom oglasio se Damir Handanović koji je istakao da njemu Laća nije rekao ništa, ali je napomenuo da sve i da je to želeo, ne bi mogao da mu zabrani da priđe kovčegu preminule pirijateljice.

"Zaista ne znam zašto pominju moje ime, to je laž. Nosio sam kovčeg zajedno sa Željkom Joksimović, Oliverom Mandićem i Žikom iz Zane. Išao sam odmah iza Fute. Mnogo mi je teško, osećam se kao da sam majku izgubio", rekao je Handanović za "Kurir" i dodao:

"Da li se na sahrani nešto desilo, ja ne znam, ali mene ni jedan Laća niti bilo ko drugi ne bi mogao da zaustavi da priđem Marininom grobu. Tako da, stvarno ne znam zašto se moje ime uopšte pominje u nekim lažnim pričama".

Sahrani su prisustvovali i Jelena Karleuša, Saša Matić, Milan Kalinić, Oliver Mandić, Jelena i Žika iz Zane, Danijel Pavlović, Željko Joksimović, Oliver Mandić...

(Espreso / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.