NJU JE CECA PROZVALA DA NIJE ZVEZDA I POTKAČILA NJEN OCA BOSANCA! Pogledajte kako ona danas izgleda i čime se bavi!
Foto: Dragan Kadić

otkriveno

NJU JE CECA PROZVALA DA NIJE ZVEZDA I POTKAČILA NJEN OCA BOSANCA! Pogledajte kako ona danas izgleda i čime se bavi!

Ko je Džidža, Bosančeva ćerka za koju je Ceca rekla da nije zvezda.

Objavljeno:

Svađa Svetlane Cece Ražnatović i Dragana Stojkovića Bosanca u protekloj emisiji "Zvezde Granda" jedna je od glavnih tema u svetu šoubiznisa. U priču je upletena i ćerka poznatog producenta i harmonikaša, Aleksandra Džidža Stojković, koju je Ceca pomenula i upitala Bosanca "Zašto od nje nije napravio zvezdu ako je tako dobar producent".

Aleksandra Džidža Stojković
foto: Instagram

Pored toga što je ćerka jednog od najcenjenijih producenata i kompozitora, Džidža je i pevačica. Nakon zavšene srednje škole upisala je Fakultet muzičke umetnosti u Beogradu, studijski program za etnomuzikologiju. Još kao tinejdžerka je sa prijateljicama osnovala grupu „Magnifik“, da bi se 2012. godine pojavila u takmičenju „Zvezde Granda“, gde ju je javnosti i upoznala. Dogurala je do dobre pozicije u šou programu, a pored pevanja, koreografije, frizure i odevanja, upamćena je i po očevim komentarima jer je i tada sedeo na mestu žirija.

I danas se pamti scena kada je Džidža izvela Heleninu pesmu „My number one“ uz vrckanje i okretanje, što Bosanac nije mogao da gleda. Tada je kao član žirija prokomentarisao da je korektno sve na scenu, ali da je mogla obući malo dužu suknju.

Nakon takmičenja, Džidža se lepo kotirala među estradom. Nastupa svakog vikenda, a izdala je i desetak pesama, među kojima je i duet sa Halidom Bešlićem.

S druge strane, mnogi su je osuđivali zbog velikih usana, te da je preterala sa silikonima. Međutim, na negativne komentare se nikada nije obazirala.

Bosansko tržište je već godinama zainteresovano za nju, pa tamo i obara rekorde u klubovima, dok u Beogradu skoro da i ne nastupa.

U svakom slučaju, da joj u poslu dobro ide govori činjenica da je nedavno kupila stan na Novom Beogradu i uredila ga po svom ukusu. Ona je od rođenja je živela sa svojim roditeljima u porodičnoj kući na Bežanijskoj Kosi. Uprkos tome što je vezana za oca, majku i brata, rešila je da se odvoji od porodice. Budući da je samostalna desetak godina, Džidža je štedela novac da bi stekla svoj krov nad glavom, naravno uz malu pomoć roditelja.

Aleksandra Džidža Stojković
foto: Instagram

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.