"TEK ĆE SE DOKAZATI KO JE GDE!" Mahir Mulalić otvoreno o takmičenju, ljubavi sa koleginicom i budućim planovima!
Foto: Ana Paunković, Nemanja Nikolić, Print Screen Youtube

espreso intervju!

"TEK ĆE SE DOKAZATI KO JE GDE!" Mahir Mulalić otvoreno o takmičenju, ljubavi sa koleginicom i budućim planovima!

Skromni mladić iz Bosne i Hercegovine Mahir Mulalić svojim skromnim anđeoskim glasom oduševljavao je publiku, koja ga je na kraju nagradila pobedom i pružila mu neizmernu podršku.

Objavljeno: 21:17h
Ermin Biberović

Pobednik prošlogodišnje sezone (14. po redu) muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", momak neverovatne vokalne sposobnosti, koja je usvojila i ujedinjila čitav region, skroman, uvek priseban, potrepljen zrelim statovima i iskrenošću, mladi pevač, Mahir Mulalić.

Od prvog pojavljivanja na velikoj sceni muzičkog takmičenja svojim glasom i ponašanjem osvojio je srca publike i jasno pokazao koliku ljubav gaji prema muzici, iako je dosta mlad i na početku karijere.

Mahir je veliku pobedu posvetio svojoj majci, koja je nažalost preminula tokom njegovog takmičenja, ali joj je najveća želja bila da on realizuje svoje planove i da na kraju svega izađe kao pobednik, što joj je on na kraju boreći se lavovski i uspeo, tako da je ostvario majčinu poslednju želju.

Kako smo saznali, još kao mali pokazivao je talenat u muzici, što je na kraju i bio njegov put kojim je pošao, te polako ali sigurno zauzima svoju poziciju na estradnom nebu.

On je za Espreso.rs rado sumirao utiske par meseci nakon velike pobede, o novoj pesmi koju je nakon trijumfa dobio od Grand produkcije, govorio je o takmičarki sa kojom su ga povezivali i da li je njihov odnos prerastao u nešto više. Takođe se dotakao i nekih od kolega iz takmičenja, o izmenama u sastavu žirija i kakva iznenađenja može da očekuju svi miljenici njegovog talenta.

Mahir Mulalić
foto: © ATA Images

* Pre svega, kako se osećaš par meseci nakon pobede i da li već sada znaš šta želiš?

- Slegli su se utisci, jako sam srećan jer je to za mene veliki uspeh. Čini mi se da sam oduvek znao sta želim, a to je da snimam kvalitetne pesme i pre svega da to ljudi prepoznaju i da im se dopada. Nadam se da ću uspeti u tome i da necu razočarati ni ljude niti produkciju koja mi je pružila ovaj medijski prostor. - istakao je pobednik četrnaeste sezone muzičkog takmičenja Zvezde Granda za naš portal i otkrio utiske nakon dobijanja prve pesme od Grand produkcije.

* Da li je nova pesma koju si dobio od Granda spremna i jesi li zadovoljan? S kim si se konslutovao i kako ste je birali?

- Konsultovao sam se sa muzičarima koji su dugo godina na sceni za pesmu, i zahvalan sam svima na pomoći.

* Spekulisalo se da su sevnule varnice između tebe i tadašnje takmičarke. Da li ste nakon završetka već prešli na nešto konkretno?

- Jeste, spekulisalo se i na tome je ostalo. - kratko je odgovorio on, ne želevši da otkrije ko je devojka koja je tokom takmičenja uspela da privuče njegovu pažnju.

Mahir Mulalić
foto: © ATA Images

* Kako komentarišeš skandal sa kolegom Sadikom Hasanovićem i da li ga podržavaš u njegovim izjavama da "Novi Pazar nije Srbija već Sandžak"?

- Ne bih da komentarišem ostale takmičare i učesnike takmičenja, siguran sam da smo do sada pokazali, ali da cemo tek dokazati ko je gde. Verujem da će pesma pokazati, neka tako i bude.

* S kim si ostao i privatno dobar i ko ti već sada najviše nedostaje?

- Ostao sam manje više sa svima u kontaktu, ali zbog obaveza ne stižemo baš da se vidimo. Slušate kako ostali promovisu pesme, pa su svi u obavezama, a i ja sam. Uskoro ćete čuti sta smo pripremili za sve vas.

Mahir Mulalić
foto: © ATA Images

* Ceca je zamenila Karleušu, kako komentarišeš i koju bi izabrao kao mentora kada bi sa ove pozicije morao da biraš?

- Ne sumnjam u odluke produkcije, sigurno oni znaju najbolje šta je dobro i zašto za emisiju. Ja sam izabrao Mariju kao mentora, nisam se pokajao i smatram da je to najvažnije.

* Kako si reagovao kada si čuo da se Džejla Ramović (obzirom da znamo da ste jako bliski) seli u Španiju i da li ste i dalje u kontaktu?

- Drago mi je zbog Džejle, smatram da je otišla da se usavršava. Ona šta god da radi, to bude najbolje. Siguran sam da ce tako biti i ovog puta. - rekao je Mulalić, koga su svojevremeno upravo povezivali sa Ramovićevom, ali njima to uopšte nije smetalo, te su se na raznim javnim događajima pojavljivali zajedno, nasmejani i zadovoljni, a isto tako mu je ona bila i jedna od najvećih podrška tokom njegove borbe za trijumf.

Mahir Mulalić
foto: Instagram, Youtube

* Koji su ti budući poslovni planovi i šta publika može da očekuju od tebe?

- Sredinom oktobra promovišem svoju prvu pesmu "Đerdan" , ulozili smo dosta truda i emocija, i nadam se da ce se ljudima dopasti. Već uveliko tražim drugu pesmu. Ozbiljno sam shvatio svoju karijeru i svestan sam da su trud i ulaganja neminovni. Puls naroda mi je najbitniji, uzdam se da neću razočarati jer mene narod nije! - zaključio je mladi pevač za Espreso.rs

Mahir Mulalić
foto: Instagram

Bonus video:

02:38

MAHIR MULALIĆ DRHTAO POSLE PROGLAŠENJA ZVEZDE GRANDA: Uhvatio se za glavu, samo što nije pao u NESVEST, a njoj je posvetio POBEDU

(Espreso/ Ermin Biberović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.