"NJENI OD MUKE NISU IZLAZILI PO MESEC DANA IZ KUĆE": Komšije Džejle Ramović progovorile o njenom odnosu s Marijom!
Foto: Nemanja Nikolić

šok!

"NJENI OD MUKE NISU IZLAZILI PO MESEC DANA IZ KUĆE": Komšije Džejle Ramović progovorile o njenom odnosu s Marijom!

Odnos koji je svima čudan!

Objavljeno:

Komšije koje žive u blizini porodične kuće pevačice Džejle Ramović navodno kažu da su njene sestre Šejla i Lejla, kao i majka i otac prošli pakao zbog navoda da je u vezi sa Marijom Šerifović.

Tačnije, njih je navodno dotuklo to što se Džejla nikad nije pobunila, niti se oglasila da demantuje glasine da ima bilo kakve veze sa Marijom, a njih je to navodno koštalo živaca jer žive u maloj sredini gde je nemoguće bilo kome objasniti kako funkcioniše šou-biznis.

- Sestre Lejla i Šejla su jednom prilikom rekle Džejli da mora da se oglasi i stopira priče o Mariji, ali ona im je tada objasnila da moraju da shvate da je ona sad javna ličnost i da će se uvek nešto pisati. Ako ne o Mariji, onda bi to bio neki momak ili šta god. Prosto, to je u opisu posla i same popularnosti - objašnjava izvor za "Scandal" prenose mediji i dodaje:

Marija Šerifović, Džejla Ramović
foto: Printscreen Instagram

- Džejlu je upravo Marija naučila da se na to ne obazire i da se ne peca jer tako priče brže prestanu i zaista je bila u pravu, ali znam da su Lejla i Šejla i njihovi mama i tata imali muke. Ipak je Goražde mala sredina, ne shvata se ovde ništa od toga. Srećom, sad su i oni ljudi oguglali i ne obaziru se, ali im u početku nije bilo lako. Baš su prošli kroz pakao. Dešavalo se da po mesec dana na ulicu ne izađu od muke- završava izvor.

Bonus video:

00:19

ESPRESO PAPARAZZO! UHVATILI SMO STANIJU U CRNOJ GORI

(Espreso/Scandal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.