POGLEDAJTE DOM IZ SNOVA ZORANE MIHAJLOVIĆ:Dvorište kao iz bajke i skupoceni detalji koji ostavljaju bez daha!(FOTO)
Foto: Tanjug

BAJKOVITO

POGLEDAJTE DOM IZ SNOVA ZORANE MIHAJLOVIĆ:Dvorište kao iz bajke i skupoceni detalji koji ostavljaju bez daha!(FOTO)

Privatni raj ministarke energetike. Zavirite u prelepi dom Zorane Mihajlović.

Objavljeno: 11:08h

Ministarka rudatstva i energetike u Vladi Ane Brabić, Zorana Mihajlović, iako ima svoj stan u centru Beograda, živi u naselju Sremčica, u kući koja je u vlasništvu porodice njenog supruga.

Pojedini mediji, ne tako davno, obišli su njihov komšiluk i saznali da su na toj lokaciji ranije snimani domaći filmovi i serije, ali i da nedaleko odatle stanuje pevačica Dragica Radosavljević Cakana.

Zorana Mihajlović
foto: Instagram

Popularna političarka je, nadomak gradske vreve, u ambijentu okruženom zelenilom, sagradila oazu u kojoj se odmara nakon napornih profesionalnih obaveza.

Zorana Mihajlović
foto: Instagram

Osim porodice društvo joj prave i ljubimci, dva psa i mačka, koji se odazivaju na imena: Momčilo, Sunčica i Mačkica.

S obzirom da u njenoj biografiji značajno mesto zauzima i profesura, Zorana Mihajlović se i sama konstantno edukuje i radi na usavršavanju, pa pri ruci uvek ima neki naslov iz stručne literature. Ovog leta njen izbor je knjiga Roberta Blaževića “Legitimnost, vlast i ideologija”.

Zorana Mihajlović
foto: Instagram

U domu potpredsednice Vlade, koja nikog ne ostavlja ravnodušnim svojim stilom, osim umetničkih slika i predmeta, na svakom koraku mogu se videti vaze ispunjene buketima svežeg cveća.

“Volim rano jutro, ustajem pre svih u kući i radujem se tom delu dana. Uživam dok pijem kafu, pišem, radim i čitam. Često idem na plivanje, volim duge šetnje. Nekada sam trenirala plivanje, to je sport koji obožavam. Uvek treba naći vremena za sebe, mada je to kod mene malo komplikovano,” izjavila je jednom prilikom ministarka Mihajlović.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.