OGLASILA SE PEVAČEVA 15 GODINA MLAĐA LJUBAVNICA! Pokušala da se izvuče saopštenjem: "Ostavio je ženu!" FOTO
Foto: Ana Paunković, Instagram

besna

OGLASILA SE PEVAČEVA 15 GODINA MLAĐA LJUBAVNICA! Pokušala da se izvuče saopštenjem: "Ostavio je ženu!" FOTO

Bivša takmičarka Zvezde Granda oglasila se povodom optužbi da je razvela pevača.

Objavljeno: 10:11h

Tamara Selimović, finalistkinja muzučkog takmičenja "Zvezde Granda" odlučila je da se oglasi nakon što je kao bomba odjeknula vest da se zbog nje razveo Emir Habibović, muzički naslednik tragično nastradalog pevača narodne muzike Šabana Šaulića.

- Imam potrebu da objasnim o čemu se radi apropo vesti da sam razvela dečka Emira Habibovića. Nas dvoje smo otpočeli vezu kada je već bio rešio da stavi tačku na prethodni odnos. Druga supruga mu je zapravo bila nevenčana. Nikada nisu potpisali papir i to malo ko zna. Nemam ništa sa njegovim razvodom, dušebrižnici su jedva dočekali da medijima jave kako sam ga razvela. Veoma cenim porodicu mog dečka i da mi on nije potvrdio da je slobodan čovek nikada se u takvu vrstu odnosa ne bih upustila - objavila je pevačica na Instagramu.

Emir Habibović
foto: Instagram

Podsetimo, Njih dvoje su se, prema rečima izvora, upoznali preko zajedničkih prijatelja i odmah su među njima proradile emocije. Mlada pevačica iz Šapca tada nije bila upućena u to kakav je emotivni status njenog kolege, dok je, s druge strane, Emiru brak uveliko bio u krizi. To je za beogradske medije potvrdio njegov blizak prijatelj A. E.

Tamara Selimović
foto: Instagram

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.