PRVO OGLAŠAVANJE SUPRUGE PREMINULOG DR ČOLIĆA! Prizor kida dušu i nanosi BOL, tek da vidite njenu lepotu! (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube

emotivno

PRVO OGLAŠAVANJE SUPRUGE PREMINULOG DR ČOLIĆA! Prizor kida dušu i nanosi BOL, tek da vidite njenu lepotu! (FOTO)

Prva objava supruge dr Colića nakon njegove smrti.

Objavljeno:

Angelina Atlagić, cenjena srpska umetnica i kostimografkinja, objavila je fotografiju na kojoj sedi sa suprugom, doktorom Miodragom Colićem na Šri Lanki, gde je par boravio na jednom od svojih mnogobrojnih putovanja.

Angelina i Miodrag bili su strastveni putnici, a zajedno su posećivali najneobičnije i najudaljenije tačke Zemljine kugle, što je njen suprug redovno beležio u formi video zapisa. Obišli su sve zemlje članice Ujedinjenih nacija, ali na žalost, Miodrag neće ostvariti svoj san – da obiđe svaku zemlju na planeti.

„Poslednjih godina često je bila moj saputnik, mada joj to nije uvek lako padalo. Posle teških i zahtevnih predstava bio joj je potreban pravi odmor, a to ova moja putovanja često nisu bila. Puno je tu bilo dugih, iscrpljujućih prekookeanskih letova u trajanju od po trideset sati, presedanja po raznim aerodromima, sletanja na poljane bez piste i rizičnih letova malim avionima za samo dva putnika kroz olujne oblake, borba sa malaričnim komarcima, sedenja na krateru aktivnog vulkana, jahanje po afričkim zabitima, pa i deportacija koju smo doživeli u Svazilendu, jer nismo imali vizu“, otkrio je Miodrag u intervjuu za „Helo magazin“, a Angelina je tom prilikom dodala:

„Miodrag je uvek pun planova, za njega ne postoji prazan hod, čak ni sada kada je obišao sve zemlje sveta. Često spominje Murmansk, Vladivostok, Kareliju, Foklandska ostrva. Sada sam se već navikla da putujemo na mesta za koja često nisam ni čula da postoje ili sam smatrala da tamo nema šta da se vidi“.

Angelina Atlagić
foto: FAKULTET DRAMSKIH UMETNOSTI UNIVERZITETA CRNE GORE

Doktor Colić je preminuo u 64. godini usled dugogodišnjeg neurološkog oboljenja, a njegov brat Milan Colić istakao je da smrt ovog velikog lekara nije bila iznenađenje za bliske ljude.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media