NADA TOPČAGIĆ RASPRODAJE MILIONSKU IMOVINU! Donela je važnu odluku: Tek da čujete šta sve poseduje! Nećete verovati
Foto: Damir Dervišagić

prelomila

NADA TOPČAGIĆ RASPRODAJE MILIONSKU IMOVINU! Donela je važnu odluku: Tek da čujete šta sve poseduje! Nećete verovati

Nada Topčagić rešila da proda silne nekretnine, donela odluku.

Objavljeno:
  • 45

Nada Topčagić i njen suprug Zlatko Đorđević zaradili su mnogo novca radeći na svadbama, krštenjima, privatnim zabavama, koncertima i manifestacijama, koji su štedeli i ulagali u nekretnine.

Popularna pevačica u svom vlasništvu poseduje nekoliko kuća i stanova po Srbiji i Crnoj Gori, a održavanje svega mnogo košta. Samo dok poplaća neophodne mesečne troškove mesečno mora imati u gotovini minimum 1.000 evra, a da ne pričamo o renoviranju, sređivanju i drugim stvarima koje iziskuju trošak.

Nada Topčagić
foto: Dragan Kadić

Pevačica ni sama ne može da postigne da obiđe sve svoje nekretnine jer ih ima nekoliko, a s obzirom na to da je ona pedantna i da voli sve da joj bude pod konac, ona ozbiljno razmišlja da se reši bar nekih kuća.

Topčagićeva otkriva da je najsrećnija bila kada je imala samo jedan stančić koji je uvek bio skockan.

- Nekada mi je bila mirna glava. Niti sam imala troškova, niti sam razmišljala o plaćanjima. Imala sam svoj stančić i bila sam najsrećnija. Ništa mi nije falilo. Ovako ceo život nešto kupuješ, pa kad kupiš moraš da središ, pa kad središ moraš da održavaš, a održavanje košta. Taman rešiš jedan problem, onda moraš drugi i tako sve u krug. Čovek ne može više da se naplaća svega toga. Naravno, hvala Bogu da smo Zlatko i ja mogli sve to da kupimo i priuštimo, taman posla da kukam, ali čoveče ne mogu postići sve da obiđem i namirim. Rasprodaću sve nekretnine, ne mogu više da plaćam račune i rintam. Pa, majke mi (smeh). Neću više da me boli glava - rekla je pevačica.

Nada je ovog leta renovirala kompletno kuću u Crnoj Gori, koja je bila oštećena tokom vanrednog stanja usled koronavirusa.

(Espreso/Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media